REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip kitaip atkreipti į save dėmesį, jei esi labai jau vidutiniška tenisininkė? Jūs visiškai teisūs – tereikia nusimesti drabužėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent taip tikriausiai pagalvojo ir Jungtinių Amerikos Valstijų teniso žaidėja Ashley Harkleroad, kuri pirmoji iš šio sporto atstovių visame pasaulyje išdrįso pozuoti garsiajam vyrams skirtam „Playboy” žurnalui.

REKLAMA

Sportininkė, kuri baigė savo pasirodymą jau pirmajame „Roland Garros” teniso turnyro etape, fotografavosi minėtam leidiniui dar šių metų pradžioje, kai gydėsi traumą.

„Aš tris savaites beveik niekuo neužsiėmiau, kai gavau tokį pasiūlymą. Tai aš ir pagalvojau, jei jau esu laisva, kodėl man to nepadaryti? Aš didžiuojuosi savo kūnu ir parodžiau jiems, koks yra sportininkės kūnas” - teigė 23-ejų metų A. Harkleroad, kuri per visą savo ligšiolinę karjerą dar nėra laimėjusi nė vieno turnyro ir nėra pakilusi aukščiau 39-osios vietos pasaulio moterų teniso reitinge.

REKLAMA
REKLAMA

Užtat ji galės visiems girtis, kad yra pirmoji tenisininkė, kada nors nusifotografavusi „Playboy” žurnalui.

Jos tautietė Serena Williams, kuri ir išmetė A. Harkleroad iš atvirojo Prancūzijos teniso čempionato, prisipažino, kad toks poelgis reikalauja nemažai drąsos.

„Aš šiek tiek nustebusi, kad čia ji mane aplenkė” - juokavo S. Williams.

„Aš laiminga dėl jos, jei ji padarė tai, ko norėjo” - pridūrė aštuonis „Didžiojo kirčio” („Grand slam”) turnyrus laimėjusi S. Williams, kuri pati nuo tiesaus atsakymo į klausimą, ar paseks savo tautietės pavyzdžiu, išsisuko.

Priminsime, kad tik 61-ąją vietą pasaulio tenisininkių kvalifikacijoje užimanti A. Harkleroad sekmadienį beviltiškai nusileido S. Williams 2:6, 1:6, o tiems, kas domisi ne tik sportu, skubame pranešti, kad apsinuoginusios amerikietės A. Harkleroad nuotraukos pasirodys rugpjūčio mėnesio „Playboy” numeryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų