REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus Naujamiesčio ir Vilkpėdės rajonus ribojanti Žemaitės gatvė lietingą šeštadienio vakarą skendo dūmuose. Troškus rūkas apgaubė visą apylinkę, dėl šalia esančioje Kedrų gatvėje kilusio gaisro.

REKLAMA
REKLAMA

Apie pusę devynių vakaro Kedrų gatvėje užsidegė negyvenamas medinis namas. Tiršti, balti dūmai kaip mat užpildė visą gatvę. Pučiant vėjui jie pasklido ir iki Žemaitės gatvės. Liepsnos raižė pastatą, esantį prie pat Savanorių prospekte, 28-ajame name įsikūrusios bendrovės „TEO LT“ būstinės.

REKLAMA

Įspūdingi dūmų kamuoliai sutraukė nemenką smalsuolių būrį. Viename iš gretimų namų gyvenantis vyras „15min“ pasakojo, kad medinis namas negyvenamas jau apie metus. „Jau senokai čia buvo užkalti langai ir niekas nesilankė, todėl vargu ar kas yra viduje. Įdomu, kaip čia tas gaisras kilo. Žemė, girdėjome, išpirkta čia. Gal padegė, kaip Šnipiškėse“, - stebėdamas gaisrą svarstė Kedrų gatvės gyventojas. Liepsnos buvo apėmusios visą pastatą, ugniagesiai tik po gerų penkiolikos minučių gesinimo pasistatę kopėčias mėgino patekti į namo palėpę. Net iš tolo buvo matyti ne tik rūkstantys dūmai, bet ir per stogą siekiantys išsiveržti ugnies liežuviai.

Vakar budėjusio ugniagesių vado teigimu, gaisro metu žmonės nenukentėjo. „Pranešimas apie gaisrą buvo gautas kelios minutės po pusės devynių vakaro, numalšinome liepsnas maždaug per valandą. Į įvykio vietą buvo nuvykę tyrėjai, tačiau gaisro priežastys kol kas neaiškios“, - sakė jis.



Karina Ziminaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų