REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį antrosiose Italijos vyrų krepšinio pirmenybių pusfinalio rungtynėse reguliariojo sezono nugalėtojas bei čempiono titulą ginantis Rimanto Kaukėno ir Kšyštofo Lavrinovičiaus Sienos „Montepaschi“ klubas svečiuose 82:69 (26:24, 16:17, 21:9, 19:19) nugalėjo Milano „Armani Jeans“ komandą su Mindaugu Katelynu ir pirmauja serijoje iki trijų pergalių 2:0.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąjį susitikimą savo aikštėje Sienos krepšininkai laimėjo 75:71.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Bootsy Thorntonas ir K. Lavrinovičius, pelnę atitinkamai 20 ir 18 taškų, bei 11 taškų į aikštelės šeimininkų krepšį įmetęs R. Kaukėnas.

REKLAMA

18 minučių aikštelėje praleidęs K. Lavrinovičius pataikė 4 tritaškius iš 5, abu dvitaškius, realizavo abu baudų metimus, atkovojo 5 ir perėmė 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, trissyk suklydo bei 4 prasižengė.

Po traumos atsigaunantis R. Kaukėnas žaidė jau 22 minutes. Jis prametė tritaškį, pataikė 2 dvitaškius iš 3, realizavo 7 baudų metimus iš 8, sugriebė 1 ir perėmė du kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo varžovo metimą, du kartus suklydo ir kartą prasižengė.

REKLAMA
REKLAMA

12 minučių šeimininkų ekipoje žaidęs M. Katelynas pelnė 2 taškus, pataikęs vienintelį mestą dvitaškį, po krepšiais atkovojo 6 ir perėmė 1 kamuolį, dusyk suklydo ir sykį prasižengė.

Sėkmingiausiai „Armani Jeans“ ekipoje žaidė Danilo Gallinaris (18 tšk.) ir Casey Shawas (12 taškų).

Trečiąsias pusfinalio serijos rungtynes komandos pirmadienį žais Sienoje.

Kitame Italijos vyrų krepšinio pirmenybių pusfinalio mače Romos „Lottomatica“ 1:0 (68:63) pirmauja prieš Avelino „Air“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų