REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio pabaigoje prasidėsiantis karščiausias TV3 televizijos vasaros projektas „Gelbėtojų stotis“ – jau išsirinko savo vedlius. Savanorių projekto dalyvių darbą kiekvieną dieną prižiūrės profesionalus, jau ne vieną vasarą pajūrio paplūdimiuose dirbantis gelbėtojas Jonas Pirožnikas, o merginų ir vaikinų pasiekimais rūpinsis ir laisvalaikio pramogas organizuos prie jūros gimusi ir augusi dainininkė Viktorija Perminaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Užplūdus karščiams į pajūrį suplaukia pusė Lietuvos. Vieni saugiai deginasi, maudosi jūroje, o kiti – sugalvoja kvapą gniaužiančių ir gyvybei pavojingų atrakcijų. Mūsų tikslas – garantuoti Lietuvos žmonėms ir užsienio turistams, kad paplūdimiuose jie bus saugūs. „Gelbėtojų stoties“ komandai nebus kada snūduriuoti. Čia ne žaidimas – čia kova dėl gyvybių“, – įsitikinęs griežtasis gelbėtojų vadas Jonas.

REKLAMA

Kiekvieną savaitę projekte dėl geriausio Lietuvos gelbėtojo vardo rungsis trys vaikinai ir trys merginos. Savaitės pabaigoje Jonas tinginiavusį ar prasikaltusį dalyvį išsiųs namo, o jo vietą užims naujas gelbėtojas. „Žinau, kad dalyvių laukia ne tik sunkus fizinis krūvis, bet ir beprotiška įtampa. Net nedvejodama sutikau padėti merginoms ir vaikinams. Noriu, kad geriausio gelbėtojo vardas atitektų tikrai jo vertam žmogui“, – sako naujo realybės šou „Gelbėtojų stotis“ žavioji vedėja Viktorija Perminaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar gali būti garbingesnis darbas nei gelbėti žmonių gyvybes? Gelbėtojų darbas nepanašus į šou ar pramogas ant smėlio. Čia realybė, reikalaujanti pasiaukojimo ir stiprių nervų“, – pritaria naujojo TV3 vasaros projekto sumanytojas ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas bei kviečia vasarą pajūryje praleisti kartu su „Gelbėtojų stotimi“ ir TV3 televizija.

Dalyvių anketos jau skelbiamos TV3 televizijos internetiniame puslapyje ir spaudoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų