REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki finalinio UEFA Čempionų lygos mačo tarp Londono  „Chelsea" ir „Manhester United"  klubų pradžios liko jau vos kelios valandos. Prieš rungtynes tarp futbolo mėgėjų ir specialistų nerimsta kalbos dėl to, kas šiandien triumfuos. Šiuose debatuose kol kas ryškia persvara pirmauja „mėlynieji“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes visi laukiame nepakartojamo futbolo reginio. „Manchester United“ ir „Chelsea“ - pasaulinio lygio komandos, todėl tokio šou jos turi tikrai nesugadinti. Mes galėjome tuo įsitikinti, kai abi ekipos susitiko Anglijos  „Premier“ lygoje. Prieš dvi savaites „Chelsea“ įveikė „Manchester United“ žaidėjus 2:1, o tų rungtynių scenarijus buvo toks, kad net kvapą užgniaužė. Kadangi „Chelsea“ ekipoje žaidžia mano tautietis ir buvęs „Bayerno“ saugas Michaelis Ballackas, aš nebūsiu tik neutralus finalo stebėtojas. Supranate, jei Michaelis įmuš pergalingą įvartį ir iškels taurę virš savo galvos, tai bus ne tik Vokietijos futbolo, bet ir visos vokiečių tautos pergalė. Todėl palaikysiu „Chelsea“ klubą, kuris laimės 1:0. O vienintelį ir pergalingą įvartį įmuš M. Ballackas“ - tikino Vokietijos futbolo legenda Franzas Beckenbaueris.

REKLAMA

Panašios nuomonės buvo ir Londono „Arsenal“ saugas iš Baltarusijos Aleksandras Hlebas: „Tikiuosi, kad rungtynės bus gražios ir įtemptos. Aš tuo įsitikinęs. Aikštėje susirungs du „Premier“ lygos superklubai, o Anglijos čempionatas dabar yra pats stipriausias, įdomiausias ir patraukliausias. Apskritai tikiuosi iš finalo susitikimo sulaukti malonumo. Abi komandos galingos, jų sudėtyse aukšto lygio futbolininkai, kurie gali patys vieni nulemti mačo baigtį. Todėl, ką nors prognozuoti čia labai sunku."

REKLAMA
REKLAMA

„Varžovai, be abejo, verti vienas kito. Bet mano manymu, favoritais vis tik yra „Chelsea“ žaidėjai. Sezono pabaigoje šis klubas atrodė įspūdingai, o ir paskutinėje dvikovoje su „Manchester United“ londoniečiai atrodė puikiai ir dominavo aikštėje. Bet Anglijos futbolas neprognozuojamas“ - apsidraudė A. Hlebas. 



News Bridgepix nuotr.

„Manchester United“  įmuš pirmi, bet galutiniu rezultatu 2:1 laimės „Chelsea“, nes Rusijoje jie turi du kartus daugiau aistruolių. Tai bjaurusis ančiukas, kuris pavirto į nuostabią gulbę. Tiesa, kad pelnytų tris įvarčius, šioms komandoms tarpusavy  reikia sužaisti trejas rungtynes, bet aš tikiu, kad šiandien rezultatas bus 2:1“ – mėgino spėti rusų sporto komentatorius Valerijus Nepomniaščis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nugalės „Chelsea“, nes ji daug labiau užsidariusi gynyboje komanda. Ji neleis nieko padaryti „Manchester United“ žaidėjams ir ištemps iki vienuolikos metrų baudinių. O ten jie pasirodys stipresni. Tad galite ruoštis ilgam mačui“ – buvo įsitikinęs Maskvos „Spartako“ saugas Vladimiras Bystrovas.

„Chelsea“ neįtikėtinai gerai užbaigė sezoną, o „mėlynųjų“ saugų linija per paskutinius kelis mėnesius tapo grėsminga jėga. Rungtynių baigtį nuspręs kova aikštės viduryje, o čia „Chelsea“  kai tik turi šiokį tokį pranašumą. „Manchester United“ irgi labai stiprūs, tuo labiau, jei  savo žaidimą ras Cristiano Ronaldo, bet tokioms atsakingoms rungtynėms „Chelsea“ futbolininkai būna pasiruošę geriau. Man atrodo, kad „mėlynieji“ žais nuo gynybos ir leis „Manchester United“ klubui atakuoti,  o patys pasirinks kontratakų taktiką“ – analizavo buvęs „Chelsea“ gynėjas prancūzas Grem Le So.

Be abejo, egzistuoja ir kitų nuomonių, bet vis dėlto daugelis sutinka, kad šį vakarą triumfuos būtent „Chelsea“. Tik viso pasaulio lažybų bendrovės atiduoda šiokį tokį pranašumą „Manchester United“ komandai. Kaip viskas bus iš tikrųjų, sužinosime jau po kelių valandų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų