REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ žvaigždei Cristiano Ronaldui šį sezoną nebuvo jokio skirtumo, su kuo žaisti. Jis galėjo avėti oranžinės, raudonos ar kiek subtilesnės spalvos futbolo batelius – rungtynių, kada rezultatyvusis portugalas palikdavo aikštę nieko  nepešęs, tai yra nepelnęs įvarčio, buvo labai mažai.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik per UEFA Čempionų lygos finalą C. Ronaldo nusprendė išbandyti šį tą naujo. Jis avės ką tik „iškeptais“ juodos spalvos „Nike“ bateliais su rožiniu firmos ženklu.

REKLAMA

Naujojo Europos „Auksinio batelio“ savininko pavyzdžiu nutarė pasekti ir kitoje barikadų pusėje esantis Londono „Chelsea“ komandos puolėjas iš Dramblio Kaulo Kranto Didier Drogba. Po Maskvos „Lužnikų“ stadiono veją afrikietis bėgios su superlengvais „Nike Mercurial SL“ bucais, kurie sveria tik 180 gramų.

Naujieji bateliai, kuriems sukurti prireikė net trejų metų, yra pagaminti beveik vien tik iš grynos anglies pluošto. Jie yra labai lengvi, bet tuo pačiu ir labai patvarūs.

REKLAMA
REKLAMA

D. Drogba negalėjo atsistebėti naujuoju išradimu: „Nesu matęs nieko panašaus“.

Jam antrino ir „Manchester United“ lyderis C. Ronaldo: „Įsibėgėjimas ir greitis yra svarbiausi mano žaidimo komponentai – net viena sekundė gali lemti laimėsime Čempionų lygos finalą ar pralaimėsime. Su šiais „Mercurial Sl“ bateliais galima pasiekti visai kitą greičio lygį.“

Įsitikinti, ar naujieji futbolo bateliai iš tikro yra tokie stebuklingi, galėsime jau šį vakarą – Čempionų lygos finalas prasideda 21:45.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų