REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus šešiems mėnesiams iki gimdymo pirmasis pasaulyje nėščias vyras sako, kad niekuo nesiskiria nuo bet kurios nėščios moters, remdamasi „The Mirror“, rašo naujienų svetainė „factnews“.

REKLAMA
REKLAMA

34-erių metų Thomas Beatie, apsirengęs sportiniais marškinėliais, apaugęs barzda pjauna pievelę prie savo namo Bende, Oregono valstijoje.

REKLAMA

„Kaimynams aš ir mano žmona - normalūs žmonės. Noras turėtu vaiką - tai ne vyro ar moters reikalas, o bendras žmonių noras“, - sako jis.

Nepaisant šoko, smalsumo ir net pasibjaurėjimo, kuriuos sukėlė pasaulyje jo nėštumas, transseksualas sako, kad nėštumo laikotarpiu jaučiasi taip pat kaip ir visos moterys.

„Aš visą laiką jaučiuosi toks storas. Noriu daug valgyti, pavyzdžiui, sojos pupelių ir artišokų“, - sako juodąjį diržą turintis karatė meistras.

REKLAMA
REKLAMA

Thomas gimė moterimi ir buvo žinomas kaip Tracy Lagondino. Anksčiau jis dalyvavo grožio konkurse Havajuose ir net buvo laimėjęs šios valstijos grožio karalienės karūną.

Prieš dešimt metų jam buvo padaryta dalinė lyties pakeitimo operacija: buvo pašalintos krūtys ir suleista hormonų.

Bet moters lytinius organus Thomas pasiliko, todėl jis ir jo 45-erių metų žmona Nancy, kuriai devintajame dešimtmetyje buvo pašalinta gimda, galės turėti vaiką.

Thomas, kurį žmona apvaisino anoniminio donoro sperma, mergaitę turėtų pagimdyti liepos 3 dieną. Jam bus padaryta Cezario operacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų