REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos mokslininkai skelbia, jog netrukus bus sukurtos naujos „stebuklingos tabletės“, kurios ne tik prilygs „Viagrai“, bet ir bus už ją veiksmingesnės, rašo D. Britanijos dienraštis „Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

„Medical Research Council"s Human Reproductive Sciences Unit“ Edinburgo padalinio mokslininkai praneša, jog pirmieji su gyvūnais atlikti bandymai rodo, jog šis preparatas ne tik padidina lytinį potraukį, bet ir mažina apetitą, todėl gali būti vartojamas ir kaip liekninamoji priemonė.

REKLAMA

Be to, pastebėta, jog preparatas vienodai veikia ir vyrus, ir moteris, nors iš pradžių mokslininkai planavo sukurti tik moterims skirtą vaistą.

Į šio preparato sudėtį įeina hormono GnRG, kuris gaminasi vienoje galvos smegenų srityje – Hipotalamuse.

Mokslininkai tikina, jog sėkmės atveju naujosios „stebuklingos tabletės“ galės visiškai pakeisti „Viagrą“, kuri turėdavo įtakos fiziniams faktoriams. Tuo tarpu naujosios tabletės stimuliuoja lytinį potraukį žmogaus smegenyse.

Statistikos duomenimis, libido sutrikimus patiria kas trečia moteris ir kas šeštas vyras. Itin dažnai to priežastis - nuolat patiriamas stresas.

Šiuo metu „Viagrą“ vartoja apie 27 mln. vyrų visame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų