REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vadovai po nesėkmingai susiklosčiusio sezono žada permainas. „Infosport.lt“ žiniomis, LKL vicečempionus bendru susitarimu veikiausiai paliks vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį pralaimėję Lietuvos krepšinio lygos finalo seriją Kauno „Žalgiriui“, vilniečiai praktiškai prarado galimybes pasivyti aršiausią savo varžovą pagal Eurolygos reitingo taškus. Priminsime, jog naują trejų metų sutartį pajėgiausia Lietuvos komanda su Eurolyga turi pasirašyti pasibaigus kitam sezonui, o žalgiriečiai sostinės komandą dabar lenkia jau 17 taškų.

REKLAMA

Tiesa, yra galimybė, kad „Lietuvos rytas“ kitą sezoną gaus vardinį kvietimą į Eurolygą, bet šios viltys daugiau teorinės, nei praktinės.

Būtent todėl sklinda kalbos, jog, neįvykus stebuklui, kitam sezonui ULEB taurės turnyre Vilniaus klubo vadovai rinks kur kas lietuviškesnę komandą nei iki šiol. Pirmasis žingsnis to link - A.Trifunovičiaus pakeitimas vietiniu specialistu, o neabejotinai pagrindinis kandidatas į šią vietą - Lenkijos dirbantis Rimantas Kurtinaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp kandidatų taip pat yra Rygos ASK strategas Ramūnas Butautas, buvęs „Šiaulių“ treneris Robertas Kuncaitis, Vilniaus TEO moterų komandoje dirbantis Rūtenis Paulauskas ir Kinijos rinktinėje darbą po Olimpiados baigsiantis Jonas Kazlauskas.

Tiesa, pastarojo galimybės grįžti į Vilnių, kur jis dirbo prieš keletą metų, miglotos dėl nesutarimų su aukščiausiais klubo vadovais bei aiškių „Žalgirio“ ketinimų prisivilioti trenerį į Kauną.

Be to, jau dabar aišku, kad komandoje tikrai neliks legionierių iš JAV Jaredo Jordano ir Jacksono Vromono, miglotos Roberto Štelmaherio ir kitų ekipų pasiūlymų sulaukusio Holliso Price‚o galimybės.

Tikimasi, kad kitą sezoną kur kas daugiau laiko pasireikšti turės jaunasis Martynas Gecevičius, taip pat keli kiti jauni ir perspektyvūs krepšininkai, papildysiantis komandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų