REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį LNK laida „Super L.T.“ kartu su televizijos žiūrovais skaičiuos LNK serialo „Nekviesta meilė“ aktorių pinigus. Sklinda rimtos kalbos, kad kai kurie čia vaidinantys aktoriai per mėnesį uždirba net po keliolika tūkstančių litų.

REKLAMA
REKLAMA

Aktoriai mėgaujasi visais Holivudo žvaigždžių malonumais. Tai prodiuseris Rolandas Skaisgirys savo serialų darbuotojams raudonus kilimus po kojomis kloja, tai po golfo laukus vežioja. Išgirdę dar ir apie įspūdingus honorarus, „Nekviestos meilės“ aktorių kolegos laidoje neslėps pavydo. Išties, neblogas priedas prie kuklaus vidutinio atlyginimo lietuviškame teatre...

REKLAMA

Tiesa, Laura Karvelytė, atsisveikinusi su serialu, neseniai viešai skundėsi, kad dirbdama padavėja arbatpinigių gaudavo daugiau, nei besifilmuodama seriale. Tikri ir tariami mūsų numylėtų žvaigždžių milijonai - jau pirmadienį LNK laidoje „Super L.T.“

Kita tema: Valdas Karklelis turi merginą! Į Lietuvos sekso simbolio vaidmenį įsijautęs dainininkas tik atšilus orams ir sužydus pievoms buvo pagautas su antrąja puse. Pasirodo, Valdas, intymaus šokio virtuozas, suviliojo ilgakoję geltonplaukę mėlynakę šokėją Olgą. Valdas prisipažins paslaptingąją merginą nuo žurnalistų slepiantis jau penkerius metus. Kada vestuvės?

REKLAMA
REKLAMA

Pavasaris, tad „Super L.T.“ pirmadienį bus dar daugiau meilės. Mergaitė iš Kriūkų kaimo Viktorija, geriau žinoma kaip hito „Ryčia“ autorė Wika, pagaliau prabils apie savo slaptąją simpatiją iš Klaipėdos. Įsimylėjo savo pačios koncerto metu. Galbūt dėl to mergina jau suplanavo, ką veiks baigusi mokslus – kraustysis į pajūrį. Tiesa, 23 metų atlikėja baiminasi, kad įsimylėjusi gali pamesti galvą, o tai pakenktų jos karjerai ir honorarams.... Beje, honorarai pastaruoju metu, sako dainininkė, auga kaip ant mielių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidoje bus ir brandžios meilės: Seimo narė ir poetė Dalia Teišerskytė dar neseniai su vyru Anatolijumi atšventė perlines vestuves. Sutvirtino santuokos sakramentą, regis, dar trisdešimčiai metų, tačiau jau spėjo pasklisti kalbos, jog pora skiriasi. Ilgai nespėlioję, „Super L.T.“ žurnalistai pasibeldė į politikės namų duris. Ponia Dalia landžių žurnalistų neišspyrė, išsipasakojo apie ją kankinančias mintis bei nuojautas ir, žinoma, apie spėjamas skyrybas.

Galiausiai „Super L.T.“ žiūrovai, o tiksliau – žiūrovės – bus pamokytos dailių viliokiškų manierų specialiame reportaže iš, daug kas taip vadina, Barakudų mokyklos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų