REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 16 dieną paskutiniame šį pavasarį „Star Gallery Night“ vakarėlyje svečiuosis ypatinga viešnia iš Didžiosios Britanijos. Derybos dėl jos atvykimo vyko rekordiškai ilgai, pasirodymo detalės buvo kruopščiai derinamos, tačiau jau šį penktadienį „Champagne Bar“ išvysite talentingąją Sheną.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą jos kerintį balsą plačioji auditorija išgirdo žymiame Carmen Jones miuzikle, kuris buvo rodomas daugelyje pasaulio šalių. Vėliau sekė įvairūs televizijos šou, kaip pritarianti vokalistė ji dalyvavo didingajame „Jesus Christ Superstar“.

REKLAMA

Po tokios pradžios pasipylė lavina kvietimų dalyvauti įvairiuose televizijos projektuose, kuriuose Shena jau galėjo pristatyti ir savo išleistus singlus. Tarp jų buvo plačiai nuskambėję šokių muzikos hitai „There's Nothing I Won't Do“, „You Belong to Me“, „Secret Love“. Sheną pastebėjo ir reklamos kūrėjai – jos muzika panaudota garsiose „Guiness“, „Kodak“, „Nissan Cars“,  „Coca-Cola“ reklamose.

Išskirtiniais vokaliniais sugebėjimais pasižyminčią atlikėją likimas suvedė su tokiais pramogų pasaulio grandais kaip Chaka Khan, Inner City, Cliff Richard, James Brown, Jimmy Nail, Ronan Keating, Toni di Bart, Simple Minds, Babylon Zoo, Danni Minogue, Mariah Carey, Lisa Stansfield, Whitney Houston ir daugeliu kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Su pasakiško balso savininke W. Houston 2003-aisais ji pristatė bendrą albumą „B.I.T.C.H.“. Didžiausio populiarumo Shena susilaukė po 2004 metais vykusio itin sėkmingo bendradarbiavimo su Michaelu Grey iš legendinio dueto „Full Intention“. Bendras įrašas „The Weekend“ tiesiog susprogdino pasaulines šokių aikšteles, tad daugelis pačių žymiausių planetos diskžokėjų, tokių, kaip Pete Tong, Roger Sanchez, Erick Morillo, Bob Sinclair, įtraukė jį į savo grojaraščius.

Shenos balsas klubinės muzikos mylėtojams pažįstamas ir iš Junior Jack hito „Dare Me (Stupidisco)“ bei Alex Gaudino hito „Wach out“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Star Gallery Night“ vakarėlių ciklo organizatoriai lieka ištikimi „Champagne Bar“ lankytojams, pristatydami pačius geriausius ir garsiausius šokių muzikos balsų savininkus. Šiuose vakaruose savo apsilankymu jau yra pamaloninę Lee Fields, Barbara Tucker, Booty Luv, Jay Sebag, Chris Willis, Steve Edwards.

Naujo vakarėlio pažiba Shena taip pat pasiryžusi Jus linksminti iki paryčių. Išankstinius bilietus galite įsigyti www.tiketa.lt.

Daugiau informacijos www.grandcasino.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų