REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį ketvirtadienį LNK „Le Broniaus šou“ pasiners į netolimus, bet labai svarbius Lietuvos istorijos įvykius. Sužinosime, kaip Lietuvoje atsirado picos ir kodėl tas nesveikas maistas dar ilgai neišnyks.

REKLAMA
REKLAMA

Rita Dapkutė - tai žmogus, įdiegęs Lietuvoje picų kultūrą. Amerikoje užaugusi moteris į Lietuvą atvyko dar sovietmečiu. Keistas sutapimas: netrukus po jos atvykimo Sovietų Sąjunga subyrėjo. Taip, tai R. Dapkutės darbas, tačiau laidoje ji prisipažins, kad padarė tai ne dėl to, kad ji būtų CŽV agentė, o tam, kad susikurtų sau picų valgytojų rinką.

REKLAMA

Daug kas dar atsimena tokį restoraną „Ritos slėptuvė“, kuris taip vadinosi todėl, kad ten buvo slepiami mokesčiai.

Beje, Rita Amerikoje studijavo biologiją. Pjaustė varles. Ir taip Lietuvoje tapo žurnaliste. Būtent ji ir buvo tas sodrus vyriškas, angliškai per radiją kalbantis Sąjūdžio balsas.

Įsijungti LNK laidos metu turėtų ir sporto mėgėjai. Rita Dapkutė nemokamai mokys žaisti amerikietišką futbolą (tą, kur kamuolį reikia imti su rankomis).

REKLAMA
REKLAMA

Kitas laidos svečias – Valdas Burnys. Jau vien pavardė nurodo, kad tai žmogus, sukūręs dainą su žodžiais „Geriam degtinę, alų, vyną ir naminę“. Taip, tai grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdelis.

Kažkada, kol dar nevedžiojo striptizo šokėjų į nacionalinę televiziją, šis rimtas vyras kandidatavo į Seimą. Le Bronius patars jam kandidatuoti į prezidentus, nes žmonėms, vardu Valdas, paprastai tuose rinkimuose sekasi.

Daug dėmesio laidoje bus skirta grupės „Išjunk šviesą“ pavadinimui ir slaptiems Vakarų skirstomųjų tinklų bandymams uždrausti šį pavadinimą kaip kenkiantį bendrovės apyvartai. Sužinosime, kad grupė svarsto galimybę pakeisti pavadinimą į „Užsuk vandenį“ arba „Užgesink dujas“.

Aišku, žiūrovams įdomiausia, ar laidoje pasirodys striptizo šokėja. Laidos rengėjai nesakys. Teks pasižiūrėti laidą, kuri vyks ketvirtadienį, 20.45 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų