REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jo remiksų maldauja viena už kitą gražesnės pop dievaitės Nelly Furtado ir Gwen Stefani, ar net legendiniai „Pet Shop Boys“, be jo nepraeina ne tik nei viena Ibizos klubinė vasara, bet ir Majamio žiemos muzikos konferencija bei grandiozinis Barselonos festivalis „Sonar“.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį penktadienį klube „Gravity“ ZIP FM pristatomos serijos „11“ svečias – daugiau nei metus į Lietuvą kviestas, ypač laukiamas elektroninės muzikos vunderkindas, superprodiuseris, didžėjas bei žurnalistas Ewan Pearson. Kartu su juo pasirodys serijos šeimininkas DJ Vidis. Specialias video instaliacijas demonstruos kolektyvas RUT RUT.



100 remiksų ir albumas pačiai Gwen Stefani

REKLAMA

Po trijų metų į klubą „Gravity“ sugrįžtantis Ewan Pearson daugelio muzikos ekspertų pripažįstamas vienu iš kelių populiariausių šokių muzikos prodiuserių pasaulyje. Todėl visai suprantama, kodėl tarp daugiau nei 100 jo sukurtų remiksų galima pamatyti tokius vardus, kaip „Pet Shop Boys“, Moby, Nelly Furtado, „Depeche Mode“, Gwen Stefani, „Goldfrapp“, „Franz Ferdinand“, „Chemical Brothers“, „Röyksopp“, „Ladytron“, „Gus Gus“, „Tiefschwarz“ bei daugelį kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Bet tai dar ne viskas, nes per paskutinius kelis metus  jis prodiusavo net 4 didelio dėmesio susilaukusius albumus. Ewan Pearson kartu su garsiaisiais „The Neptunes“ ir Andre 3000 buvo Gwen Stefani daugybės apdovanojimų laimėjusio albumo “Love.Angel.Music.Baby.” prodiuseris. Šio įrašo visame pasaulyje buvo parduota beveik 10 milijonų kopijų. Taip pat prisidėjo prie „Everything But The Girl“ dainininkės Tracey Thorn darbo „Out Of The Woods“, rokerių „The Rapture“ disko „Pieces of the People We Love“ ir ką tik išleisto prancūzo M83 albumo „Saturdays=Youth“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsiausių klubų pasaulyje rezidentas

Negalima nepaminėti tai, kad jis yra Ivan Smagghe vakarėlių serijos “Kill The DJ” bei vienas už kitą garsesnių klubų Ibizos „Privilege“ ir Space“, Berlyno „Panorama“, Paryžiaus „Pulp“ ir Londono „Fabric“ rezidentas. Ewan Pearson yra ypač mėgiamas Australijoje ir JAV, kur kasmet surengia po kelis didelius turus. Be to, Berlyne gyvenantis britas ne tik groja, kuria, bet ir rašo į vieną populiariausių Vokietijoje elektroninei muzikai skirtų žurnalų „Groove“.

Vienam populiariausių Europos remiksuotojui 2007-ieji buvo kaip niekada sėkmingi. Pradedant pasirodymais Barselonos „Sonar“ bei Danijos „Roskilde” festivalių scenose, baigiant visos karjeros dešimtmetį pažyminčiu remiksų rinkiniu „Piece Work“ bei legendinės miksų „Fabric“ serijos 35-ąja dalimi. Po kelių savaičių Ewan Pearson ir vėl pasirodys Barselonos „Sonar“ festivalyje, kuris kasmet pritraukia per 70 000 žmonių.

Pigesni bilietai – visose BILIETAI LT kasose bei čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų