REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kanadietė Jayde Nicole išrinkta žurnalo „Playboy“ „2008 metų mergina“ (Playboy‘s 2008 Playmate of the Year), praneša naujienų agentūra „factnews“, remdamasi šalies žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Iškilmingoje ceremonijoje, kuri praėjusią savaitę vyko leidinio įkūrėjo Hugh Hefnerio viloje, 22-ejų brunetei iš Port Perio miesto Ontarijo provincijoje buvo suteiktas šis žurnalui reikšmingas vardas, pažymi „Canadian Press“.

REKLAMA

„Playboy“ birželio numeryje nugalėtojai skirta atskira erotinė 10-ies puslapių fotosesija. Mergina premijuota 100 tūkst. dolerių, taip pat nauju automobiliu „Cadillac CTS“. Jayde pirmąja „metų mergina“, atstovaujančia Kanadai, tapo po 26 metų pertraukos. 1982-aisiais šio vardo nusipelnė jos tėvynainė Shannon Tweed.

Savo gimtajame mieste, kur 2004 metais su pagyrimu baigė vidurinę mokyklą, Nicole - įžymybė. Ji turi nuosavą modelių agentūrą „Jayde Nicole Incorporated“, kurią įkūrė 2005-aisiais. Pernai „Playboy“ atkreipė į gražuolę dėmesį ir pasiūlė nusifotografuoti žurnalui. Galiausiai Nicole tapo „Mis sausis-2007“.

Šiuo metu mergina rašo knygą apie lengvąjį kultūrizmą ir grožį, taip pat filmuoja realybės šou apie savo pačios gyvenimą.

Ji taip pat rinko pinigus sergantiems AIDS Afrikoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų