REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas žmogus žuvo sekmadienį paryčiais Vilniaus pakraštyje lengvajam automobiliui nuskriejus nuo kelio ir įsirėžus į medį. Beveik neabejojama, kad nelaimės priežastimi tapo didžiulis greitis. Jau žinoma, kad žuvęs vyriškis - sostinės policijos pareigūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešimą apie avariją Eišiškių pl. policija gavo maždaug 3.50 val. Dideliu greičiu skriejęs automobilis Mercedes Benz posūkyje išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kliudė kelkraštį ir tapo nevaldomu.

REKLAMA

Mercedes Benz pradėjo slysti šonu, vėl grįžo į savo eismo juostą, nučiuožė nuo kelio ir atsitrenkęs į pušį, ją nulaužė. Nuskriejęs nuo kelio ir prieš įsirėždamas į medį automobilis trenkėsi į didžiulius akmenis. Nuo smūgio į akmenis automobilį vairavęs 1985 m. gimęs Vilniaus patrulių rinktinės pareigūnas buvo išsviestas pro priekinį mašinos stiklą. Sunkiai sužalotas vyriškis mirė pakeliui į ligoninę.

Vilniaus policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą. Beveik neabejojama, kad nelaimės priežastimi tapo didžiulis automobilio greitis. Kokiu tiksliais greičiu skriejo Mercedes Benz, dar turi nustatyti ekspertai. Po smūgio į medį automobilis buvo visiškai suniokotas.

Andrius Vaitkevičius










REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų