REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kūno kultūros ir sporto departamentas paneigia tikrovės neatitinkančią informaciją kad „LIF viceprezidentas A. Raslanas slaptai likviduoja Trakų irklavimo bazę", paskelbtą Lietuvos irklavimo federacijos tinklalapyje.

REKLAMA
REKLAMA

KKSD informuoja, kad Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Algirdas Raslanas savo veiklą Lietuvos irklavimo federacijoje sustabdė pradėjęs eiti KKSD gen. direktoriaus pareigas ir šiuo metu jis nėra Lietuvos irklavimo federacijos viceprezidentas.

REKLAMA

Antra, Kūno kultūros ir sporto departamentas mano, jog Trakų irklavimo bazėje numatomi pokyčiai yra esminiai ir pozityvūs, sudarysiantys sąlygas įkurti Trakuose stiprų irklavimo bei baidarių ir kanojų irklavimo centrą.

Šių metų balandžio 18 d., siekiant užbaigti ilgą laiką vykusias diskusijas dėl Trakų irklavimo bazės turto priklausomybės, funkcijų pasidalijimo ir vykdomos veiklos tarp sporto ir policijos sistemų, Kūno kultūros ir sporto departamentas kartu su Lietuvos policijos mokymo centru išleido įsakymą „Dėl viešosios įstaigos Trakų nacionalinio sporto ir sveikatingumo centro".

REKLAMA
REKLAMA

Įsakymu sudaryta darbo grupė, kuriai pavesta parengti Trakų irklavimo bazės tolesnės plėtros perspektyvų planą. Ilgalaikio ir trumpalaikio turto, nekilnojamo turto, žemės sklypo dalybos tarp Kūno kultūros ir sporto departamento ir Lietuvos policijos mokymo centro bus įtvirtintos Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarime.

Toje dalyje, kuri bus perduota KKSD, bus kuriamas stiprus irklavimo sporto centras, KKSD rengiasi teikti projektus Valstybės investicijų programos lėšoms gauti ir renovuoti irklavimo trasą, finišo bokštelį, krantinę, pastatus, kuriuose būtų įkurtos irklavimo ir baidarių ir kanojų irklavimo sportinės pamainos rengimo klasės.

Be to, Departamentas pažymi, kad prisiima padengti sportinės veiklos Trakų irklavimo bazės eksploatavimo išlaidų dalį, o tai atpigins Lietuvos irklavimo federacijai ir Lietuvos baidarių ir kanojų federacijai varžybų organizavimo kaštus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų