REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„HKEPC Hardware“ svetainės puslapiuose buvo pademonstruotos, kol kas oficialiai dar nepristatytos, „P45 Diamond ES“ pagrindinės plokštės kokybiškos nuotraukos. Šią plokštę ruošiasi išleisti „Micro-Star International“ (MSI), o jos pagrindą sudaro „Intel P45“ lustų rinkinys, dirbantis su ICH10R pietinių tiltu. Pažvelkime atidžiau į šią plokštę...

REKLAMA
REKLAMA

Pažvelgus į šią plokštę, iškart galima suprasti, kad ji skirta spartą mėgstantiems kompiuterių entuziastams, nes žvilgsnis užkliūna už neįprastos hibridinės aušinimo sistemos, kurią sudaro variniai radiatoriai, šilumos pašalinimo vamzdeliai ir šiaurinio tilto aušinimo vandeniu sistema. Plokštėje galima naudoti su „Intel Socket LGA775“ ; suderinamus procesorius su 1600 MHz magistralės dažniu, tame tarpe ir sukurtus pagal 45 nm technologiją „Wolfdale“, „Yorkfield“ lustus.

REKLAMA

„P45 Diamond ES“ taip pat turi „PCI Express 2.0“ vaizdo posistemę, o taip pat keturis DDR3 atminties lizdus, du gigabaitinius „Realtek RTL8111C“ tinklo valdiklius, aštuonias SATA2 jungtis. Išplečiamųjų jungčių sąrašą galima pradėti po dvi sumontuotomis „PCI Express х16“,  „PCI Express х1“ ir PCI, o dvi PS2 jungtys yra skirtos prijungti pelei ir klaviatūrai. Be to, šioje plokštėje rasime vieną IEEE 1394, du sSATA prievadus, aštuonias USB 2.0 ir dvi RJ-45 tinklo jungtis, o taip pat spartintojams naudingus mygtukus – „Clear CMOS“, „Power“ ir „Reset“. Manyčiau, kad kaip ir daugelis kitų  „deimantinės“ MSI serijos plokščių ši naujokė turės integruotą „Creative X-Fi Xtreme Audio“ garso lustą.

Ką gi, belieka tik sulaukti oficialaus pristatymo, kad sužinotume „MSI P45 Diamond ES“ tikslesnius parametrus ir dar nežinomas technines charakteristikas.

Remigijus Bukauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų