REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo gražuolė Scarlett Johansson rengiasi ištekėti už kanadiečio Ryano Reynoldso, su kuriuo draugauja metus, nuo 2007-ųjų vasario, pirmadienį partvirtino aktorės atstovas.

REKLAMA
REKLAMA

23 metų S.Johansson, kuri vaidino tokiuose filmuose kaip „Auklės dienoraštis“, „Pasiklydę vertime“ ir „Lemiamas taškas“, labai džiaugiasi sužadėtuvėmis, elektroniniame laiške agentūrai AFP rašo atstovas Marcelis Pariseau.

REKLAMA

Vestuvių data dar nepaskirta.

Kaip rašo žurnalas „People“, 31 metų R.Reynoldsas, kuris vaidina filmuose „Ašmenys: trejybė“ ir „Be abejo, turbūt“, pasipiršo visai neseniai. Beje, šiuo metu R.Reynoldsas filmuojasi juostoje „Piršlybos“.

Vankuveryje gimęs aktorius 2004 metais susižadėjo su kanadiečių dainininke ir dainų kūrėja Alanis Morissette, bet 2006 metais pora išsiskyrė ir R.Reynoldsas netrukus ėmė susitikinėti su S.Johansson.

REKLAMA
REKLAMA

S.Johansson neseniai užsiminė apie savo ketinimus užsiimti nauja veikla ir pradėti muzikinę karjerą. Jos debiutinis albumas „Anywhere I Lay My Head“ turi pasirodyti gegužės 20 dieną.

Naujausias jos darbas kine bus Woody Alleno filmas „Vikė, Kristina, Barselona“. Tai jau trečias jos darbas su šiuo režisieriumi, po 2005-ųjų „Sensacijos“ (Scoop) ir 2006-ųjų „Lemiamo taško“.

S.Johansson paprastai nekalba apie savo asmeninį gyvenimą, bet žinoma, kad ji nuo 2004-ųjų iki 2006-ųjų susitikinėjo su aktoriumi Joshu Hartnettu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų