REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviško kapitalo UAB „Interneto partneris“, valdanti bilietų pardavimo internete portalą „Greitai.lt“, 2007 m. palyginus su praėjusiais metais apyvartą išaugino 25 proc. ir tapo pirmaujančia bilietų pardavimo internete bendrove ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse. Bendrovės apyvarta 2007 m. pasiekė 40 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA

Spartų „Greitai.lt“ augimą lėmė didėjančios elektroninės prekybos apimtys, augantis interneto vartotojų skaičius bei nuolat tobulinamos vidinės rezervavimo, apskaitos ir kitos technologijos. „Įmonės augimui palankias sąlygas sudarė besiplečianti šalies prekybos elektroninėje erdvėje rinka, nuolat įmonėje diegiamos naujovės bei gerinami klientų aptarnavimo procesai. Remiantis nustatytu klientų pasitenkinimo įmonės teikiamomis paslaugomis indeksu, nuolat analizuojami ir vertinami klientų atsiliepimai apie aptarnavimą, o į kylančias problemas reaguojama nedelsiant“, - komentuoja Audrius Ramanauskas, UAB „Interneto partneris“ direktorius.

REKLAMA

Anot bendrovės direktoriaus Audriaus Ramanausko, 59 proc. šalies rinkos užimančios bendrovės pardavimų augimui įtakos turėjo ir besikeičiantys pirkimo įpročiai, kai įvertinę pirkimo internete privalumus tiek privatūs klientai, tiek įmonės, taupydami laiką ir pinigus bilietus perka internete. „Dirbame su visais lėktuvų bilietų pardavėjais, o sistema leidžia pasirinkti optimaliausią ir pigiausią variantą“, – sako jis.

REKLAMA
REKLAMA

Per metus „Greitai.lt“ sistema buvo parduota apie 40 000 lėktuvų bilietų Lietuvoje. „Pagal šį skaičių esame pirmaujanti internetinė bilietų pardavimo agentūra ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse bei trečia Rytų, Centrinėje ir Pietų Europoje – čia mus lenkia tik čekai ir lenkai. Tačiau nežadame užleisti lyderio pozicijų ir 2008-uosius skelbiame klientų aptarnavimo metais“, – teigia p. A. Ramanauskas. „Didžiausios plėtros šiemet tikimės užsienio rinkose: Lenkijoje, Latvijoje ir Estijoje bei Lenkijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasaulinei bilietų platinimo sistemai priklausančios kompanijos „Amadeus Lietuva“ duomenimis, praėjusiais metais bilietų pardavimai internetu sudarė 20 proc. visų bilietų pardavimų. A. Ramanauskas prognozuoja, kad nuo šių metų birželio 1 d., kai bus leidžiama platinti tik elektroninius lėktuvų bilietus, bendrovė sulauks dar didesnio klientų antplūdžio.

2002 m. įkurtas bendrovei „Interneto partneris“ priklausantis portalas „Greitai.lt“ bilietų platinimo veikla užsiima nuo 2004 m. balandžio mėn. Nuo 2006 m. įmonė pradėjo dirbti Latvijoje – Flysiesta.lv, praėjusiais metais imta vystyti veiklą Anglijoje, Lenkijoje, Ukrainoje ir Rusijoje: Flysiesta.com, Flysiesta.pl, Aviagid.com.ua, Flysiesta.ru.

Šiemet įsigijusi bendrovę Estijoje, UAB „Interneto partneris“ ėmė vykdyti veiklą ir šioje šalyje.

Užsienio rinkose jau buvo parduota per 4 200 bilietų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų