REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 26 dieną startuoja vaikų vasaros stovykla - mokymai „Noriu būti žvaigžde“, jie tęsis iki pat rugpjūčio 26 dienos. Pagrindinis šios stovyklos tikslas - parodyti vaikams, kad nėra taip paprasta būti žvaigžde, reikia įdėti labai daug darbo, kad išlaikytum savo populiarumą daug metų ir mėgautumeisi žmonių dėmesiu, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Norint patekti į šią stovyklą nereikės praeiti jokios atrankos, čia galės patekti visi norintys. Gaila, kad šis projektas negavo finansavimo iš ŠMM, dėl to organizatoriai negali pakviesti vaikučių iš socialiai remtinų šeimų, tačiau vis dar tiki, kad atsiras kokia įmonė, kuri prisidės prie šio projekto, ir mažieji talentai, neturintys savų lėšų, galės patekti į šią stovyklą, nes pareiškusių norą yra labai daug ir labai liūdna, kai reikia juos nuvilti.

REKLAMA

„Noriu būti žvaigžde“ – tai projektas, kuriuo bandoma pritraukti kuo daugiau talentingų vaikų į vasaros stovyklą, kurios metu jie turės galimybę atskleisti savo sugebėjimus, padedant profesionalams. Jie turės 10 dienų, kad paruoštų žvaigždės vardo vertą pasirodymą galutiniam koncertui, kuris įvyks paskutinę stovyklos dieną. Ši stovykla puiki galimybė įvertinti savo galimybes ir suprasti tikrąjį savo pašaukimą, ryškiausioms stovyklos žvaigždėms bus suteikta galimybė patekti ir į didžiąją sceną.

Stovykla vyks Trakų rajone, Jankovicų kaime prie Vilkokšnio ežero (Aukštadvario regioniniame parke). Su vaikais dirbs puikių dėstytojų komanda, tai: Rosita Čivilytė, Nijolė Maceikaitė, Audrius Giržadas, Artur Bajor, Erika Meškauskaitė ir dar daugelis kitų. Į sovyklą planuoja atvykti tokios žvaigždės kaip Algis Ramanauskas-Greitai, Taja, Marius Veselis, Agnė, Marijus Žiedas, Alanas Chošnau, Vaidas, Jurijus Smoriginas ir daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų