REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant gegužės 22 dienos koncertui Rygoje legendinė roko grupė „KISS“ atskleidžia vis daugiau savo pasirodymo detalių. Patvirtinta, kad „kissų“ pasirodymą apšildys amerikiečių roko grupė „Cinder Road“, kuri muzikos gerbėjams anksčiau buvo žinoma „Plunge“ pavadinimu.

REKLAMA
REKLAMA

Į vienintelį savo koncertą Baltijos šalyse „KISS“ muzikantai su savimi atsiveš visą įrangą, efektus ir dekoracijas, išskyrus pačią scenos konstrukciją. Grupė atvyks 13 sunkvežimių, 4 autobusais ir taip pat atsiveš nuosavą elektros generatorių. Rygos arenoje įvyksiantis koncertas yra naujojo pasaulinio turo „KISS Alive/35“, skirto šio vieno įtakingiausių muzikos kolektyvų pasaulyje 35-mečiui paminėti, dalis.

REKLAMA

„KISS“ koncertas Rygoje sulaukė didelio susidomėjimo ir Lietuvoje, tikimasi, kad šiame koncerte dalyvaus arti dviejų tūkstančių gerbėjų iš Lietuvos.

„Grupė „KISS“ visų pirma yra tai, kas niekada nesensta“, - įsitikinęs šios grupės kūrybai neabejingas dainininkas Povilas Meškėla, kuriam „sunku patikėti, kad šie muzikantai atvyksta į mūsų kraštus“. Povilo Meškėlos nuomone, jei į „KISS“ koncertą ateis jaunas žmogus, jis pamils šią grupę, nes ten smagu, tas, kuris per klaidą užklys į koncertą, garsiai sau pasakys, - „pasirodo, kiek yra gerų dalykų, kurių aš dar nežinojau“, o tam, kuris žino, kas yra geras linksmas rokenrolas, šis koncertas bus viena iš svajonių, kuri pagaliau išsipildė.

REKLAMA
REKLAMA

Sukūrę muziką kelioms klausytojų kartoms „KISS“ garsėja savo įspūdingais pasirodymais. Originalus grimas, ryškūs kostiumai, spalvingi ir nepakartojami šviesos ir pirotechnikos efektai – visa tai yra neatsiejami grupės pasirodymų elementai. Jungtinės Karalystės laikraščio „Daily Mirror“ duomenimis, būsimam turui Europoje „KISS“ užsakė didžiulį pirotechnikos kiekį iš garsios firmos „Le Maitre“. Pasak „Daily Mirror“, grupė dar niekada anksčiau savo koncertuose nenaudojo tiek specialiųjų efektų.

Kartu su „KISS“ koncertuosiantys „Cinder Road“ pritaria tokiai filosofijai: „Žmonės ateina į rokenrolo koncertus pramogauti, jie nenori klausyti apie politiką ar matyti depresuotą vaikiną purvinais marškinėliais. Pamenate roko koncertus didelėse arenose? Pirotechniką, gerą apšvietimą, dideles scenas - visus šiuos beprotiškus dalykus? Mes norime tai sugrąžinti!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„KISS Alive/35“ turo koncertuose Gene Simmonsas, Paulas Stanley, Tommy Thayeris, Ericas Singeris ketina atlikti geriausias kompozicijas iš didžiulio „KISS“ repertuaro, tarp jų ir tokias epochines dainas kaip „I Was Made for Loving You“, „Rock n’ Roll All Night“, „Shout It Out Loud“ ir „Detroit Rock City“. Pasak muzikantų, gerbėjai taip pat sulauks daugybės siurprizų. Grupė, kurios aktyve yra per 20 studijinių albumų ir 90 milijonų parduotų įrašų, numato atlikti ir kitas rokenrolo klasika tapusias dainas, itin retai grojamas „KISS“ koncertuose.

Bilietus į grupės „KISS“ koncertą Rygoje dar galima įsigyti „Tiketa“ kasose visoje Lietuvoje, taip pat internetu www.tiketa.lt tinklapyje. Koncertą rengia koncertų agentūra „FBI“ bendradarbiaudama su „Live Nation“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų