REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Chelsea” klubas suteiks Anglijos rinktinės saugui tiek laiko, kiek jam reikės atsigauti po skaudžios netekties – motinos mirties.

REKLAMA
REKLAMA

Frankas Lampardas turėtų praleisti šeštadienį vyksiančias itin svarbias rungtynes, kurios ir gali nulemti „Premier” lygos čempionato likimą, su „Manchester United” vienuolike.

REKLAMA

Taip pat neatmetama tikimybė, kad saugas praleis ir trečiadienio UEFA Čempionų lygos atsakomąjį susitikimą su „Liverpool” klubu.

F. Lampardas nežaidė paskutiniuose dvejuose Anglijos „Premier” lygos mačuose su „Wigan” ir „Everton” klubais po to, kai jo 58-erių metų motina Pat buvo nugabenta į ligoninę dėl pneumonijos (plaučių uždegimo).

Jos sveikatai kiek pagerėjus, F. Lampardas grįžo ne tik į treniruotes, bet ir į rungtynes – antradienį žaidė Čempionų lygos dvikovoje Liverpulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi motinos sveikatos pagerėjimas buvo laikinas ir klaidinantis, ir ketvirtadienį po pietų ji paliko šį pasaulį.

„Chelsea” klubas dabar leis savo lyderiui pabūti su šeima ir kartu išgyventi šią skaudžią netektį.

Londono ekipa paskelbė, kad suteiks visą reikiamą paramą savo žaidėjui ir jo šeimai.

Išplatintame oficialiame pranešime teigiama: „Visa „Chelsea” futbolo komanda yra sukrėsta sužinojusi tragišką žinią apie Pat mirtį. Mūsų giliausia ir nuoširdžiausia užuojauta Frankui, jo tėvui, Frankui vyresniajam, seserims Natalie ir Claire bei kitiems artimiausiems šeimos nariams ir draugams.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pat šiltu palaikymu savo sūnui buvo galima įsitikinti kiekvienose rungtynėse, kuriose Frankas žaidė. Nepaisant to, kur jos vykdavo, ji visada kartu su vyru stebėdavo Franko žaidimą. Visi „Chesea” nariai pasiilgs Pat.”

F. Lampardas buvo sujaudintas klubo ir kitų gera linkinčių žmonių palaikymo sunkią akimirką.

Jo agentas Steve'as Kutneris tvirtino: „Frankas norėtų padėkoti už jam šį sunkų metą parodytą supratingumą ir užuojautą tiek treneriui Avramui Grantui, tiek visam „Chelsea” personalui. Frankas taip pat nori padėkoti visiems žmonėms, kurie siūlo paramą ir palaikymą.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų