REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena didžiausių statybos grupių Lietuvoje AB „YIT Kausta“ plečia savo veiklą: bendrovė pristato naują – projektų valdymo – verslą. „YIT Kausta“ grupės veikla šiuo metu apima rangą, būsto statybą ir pardavimą, komercinio nekilnojamojo turto vystymą.

REKLAMA
REKLAMA

Atsižvelgdama į susiformavusią paklausą statybų rinkoje, „YIT Kausta“ teiks ne tik statybos paslaugas, bet projektus padės įgyvendinti jau nuo idėjos. „Svarbiausi dalykai, tokie kaip objekto kaina ir kokybė, turi būti numatomi ankstyvoje pastato projektavimo stadijoje“, – sako projektų valdymo verslo direktorius Kęstutis Vanagas.

REKLAMA

Pasak jo, itin svarbu, kad darbas su klientu prasidėtų pasiruošimo statybai metu – tuomet, atsižvelgiant į pageidavimus ir galimybes, galima sukurti didžiausią pridėtinę vertę, kas šiame versle yra svarbiausia.

Naujoje veiklos srityje „YIT Kausta“ naudos savo inžinerinį personalą. Bendrovės statybų specialistai, bendradarbiaudami su rangovais ir subrangovais, klientų objektu rūpinsis nuo projektavimo darbų, statybų proceso kontrolės iki garantinės priežiūros. Lankstumas bus užtikrinamas priimant tiek techninius, tiek ekonominius sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų