REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2008 metų pradžioje prasidėjo verslo centro „Asterisk“ Vilniaus Pašilaičių mikrorajone statyba. Statomas modernus verslo centras įmonėms pasiūlys mažiausius biurus (nuo 22 m²) mieste ir po savo stogu telks nedideles verslo bendroves. „Asterisk“ statybos ir įrengimo darbus vykdo bendrovė „Merko statyba“.

REKLAMA
REKLAMA

„Naujas verslo centras „Asterisk“, kurio pavadinimas anglų kalba reiškia „žvaigždutė“, skirtas jaunoms ir mažoms verslo įmonėms, kurioms reikia nedidelių, bet modernių ir patogių biurų. Dideli verslo projektai prasideda nuo mažų verslų, taigi tikimės, kad „Asterisk“ centre užsimegs ne vienas didelis Lietuvos verslo projektas“, - teigė bendrovės „Merko statyba“ generalinis direktorius Gediminas Kazlauskas.

REKLAMA

Naujasis verslo centras statomas patogioje strateginėje vietoje, vienoje iš Vilniaus verslo koncentracijos zonų – Pašilaičiuose, prie Ukmergės gatvės ir Laisvės prospekto. Pasak Gedimino Kazlausko, čia įmonėms bus patogu susisiekti su kaimynystėje esančiais klientais ar partneriais, o automobiliu nuvykti į miesto centrą užtruks apie 15 minučių.

Verslo centrą „Asterisk“ sudarys du skirtingi pastatai: Čikagos architektūros mokyklos tradicijas tęsiantis stačiakampio formos pastatas su langų juostomis ir futuristinis stiklinis cilindras. Stačiakampio B klasės biurų pastato statybos jau prasidėjo, jas tikimasi pabaigti 2009 m. antrame ketvirtyje.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu verslo centre „Asterisk“ parduodamos administracinės ir komercinės patalpos, esančios stačiakampio formos verslo centro pastate, kuriame suprojektuoti nuo 22 m² iki 144 m² ploto biurai. Gedimino Kazlausko teigimu, atsižvelgiant į bendrovių poreikius, verslo centre galima įrengti biurą, kurio plotas siektų ir 750 m².

Viršutiniuose verslo centro aukštuose biurai suprojektuoti per du aukštus, tai ypač patogu įmonėms, kurios norėtų atskirai įsirengti klientų priimamąjį, darbo zonas ar posėdžių sales. „Asterisk“ centre biurai įrengiami su pilna apdaila, pagal įmonių pageidavimą. Prie naujojo verslo centro bus įrengtos dvi erdvios – požeminė ir antžeminė – automobilių stovėjimo aikštelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų