REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandį Ibizos rankų glamonėjamas sostinės klubas „Pacha“ palydės kartu su nuolatiniais diskžokėjų būdelės prižiūrėtojais – „Pacha“ rezidentais. Penktadienį prie pulto stos Lietuvos klubinės kultūros autoritetas Ignas, o šeštadienį minia šokėjų plos Andriui Rio bei jaunajam Recoco.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdžius iš Majamio perteiks muzika

Ignas permainingus pavasario orus Lietuvoje kovo pabaigoje iškeitė į saulėtus Floridos paplūdimius. Diskžokėjus pirmąkart lankėsi garsiojoje „Winter Music Conference“, kiekvienais metais vykstančioje Majamyje. Kasmet tuo pačiu metu čia suplūsta tūkstančiai naktiniu ritmu gyvenančių žmonių iš viso pasaulio. Nuo paprastų „klubinėtojų“ iki elitinių prodiuserių ir didžėjų – Majamis kovo pabaigoje visų jų laukia išskėstomis rankomis. Vieni čia atvažiuoja tiesiog gerai praleisti laiką, tuo tarpu kitiems tai – daug jėgų reikalaujantis verslo susitikimas.

REKLAMA

„Tai buvo mano pirmas kartas Majamyje, tačiau jo užteko, kad suprasčiau, kodėl net ir toks veteranas kaip Lee Buridge pataria su savimi visuomet turėti neperšlampantį lapelį su viešbučio adresu. Tai gali būti vienintelė galimybė taksistui rasti tavo gyvenamąją vietą“, – savo dienoraštyje pasakojo pats Lietuvos delegatas šių metų Majamio WMC.

Savo įspūdžiais iš saulėtosios Floridos pakrantės Ignas dalinsis ne tik žodžiais. „Pacha“ lankytojai turės galimybę išgirsti pačią naujausią šokių muziką, kurią klubo rezidentas susižvejojo ir iš šokių muzikos industrijos ryklių, ir dar tik visuotinio pripažinimo link plaukiančių žuvelių.



Andrius Rio keliauja į Rygą

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį „Pacha“ rezidentų vairą perims Andrius Rio ir Recoco. Šio „Pacha“ dueto pasirodymai klube išsiskiria pačia šeimyniškiausia atmosfera, o Ibizos dvasia plevena visose klubo patalpose. Šįkart prie to prisidės ir DJ Mantini, kuris didmiesčio garso takelį iš urban plytelių pristatys mažojoje „Pacha“ salėje.

Beje, vienas iš rezidentų, Andrius Rio, dalį mažųjų gegužės atostogų praleis ne Vilniuje, o Latvijos sostinėje. Į svečius diskžokėją pasikvietė Rygos klubas „Nautilus“ ir puikiai lietuviams pažįstamas DJ Bogdan Taran – būtent su juo viename geriausių kaimyninės šalies klubų ir pasirodys „Pacha“ grotuvų šeimininkas.

Tiesa, prieš tai Andrius Rio dar spės apšildyti ispaną David Penn, kuris Viduržemio jūros gaiva pradės mažąsias gegužės atostogas jau trečiadienį, balandžio 30 d. Apie tai, kaip „Pacha“ praleis penkias švenčių dienas, klubo atstovai pažadėjo informuoti kitą savaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų