REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Briuselyje prasidėjo kasmet organizuojama viena didžiausių pasaulyje jūros gėrybių paroda ESE (European Seafood Exhibition), truksianti tris dienas.

REKLAMA
REKLAMA

Joje dalyvauja ir Lietuvos atstovai – „Vičiūnų grupė“, viena iš stambiausių Europos jūros produktų gamintojų, Europoje užimanti lyderio pozicijas pagal surimio produktų pardavimus. Keturi „Viči“ prekiniu ženklu pažymėti produktai pateko į finalinį „Prix d’Elite“ etapą parodoje ESE. Tai šeštasis kartas, kai „Vičiūnų grupės“ gaminami produktai patenka į finalą.

REKLAMA

Šioje parodoje susirenka viso pasaulio žuvies gamintojai ir pardavėjai – virš 1600 dalyvių iš 87 šalių. Atidarymo dieną, nuo 18 val. pradedami skelbti konkurso Prix d’Elite nugalėtojai. Konkursui Prix d’Elite nominuojami geriausi produktai iš jūros gėrybių per metus sukurti lyderiaujančių kompanijų. Keturiasdešimt iš viso pasaulio nominuotų produktų visos parodos metu bus demonstruojami konkurso stenduose.

„Vičiūnų grupė“ siekia būti pirma vystant jūros gėrybių vartojimo tradicijas Europoje. Užimamos pozicijos įpareigoja ne tik tenkinti esamą paklausą, bet ir formuoti sveikos gyvensenos įgūdžius. Turime kurti naujas jūrų gėrybių vartojimo tradicijas, leisiančias gaminti įvairesnius produktus ir leisiančias atverti naujas rinkas“, - teigia bendrovės „Vičiūnai Europe“ direktorius Dirk Belmans. „Tai nėra pirmas Vičiūnų grupės gaminių įvertinimas tarptautinėse parodose, tačiau mums malonu, kad mūsų siekis eiti vienu žingsniu priekyje, diegti naujoves ir kurti progresyvius projektus yra įvertintas. Todėl tikimės, kad Lietuvos įmonė nugalės ir šioje parodoje“.

REKLAMA
REKLAMA

Visi finalo dalyviai įvertinti išskirtinės komisijos, sudarytos iš jūros gėrybių ekspertų, gamintojų ir pardavėjų. Didieji prizai teikiami už geriausią viešojo maitinimo produktą ir už geriausią pardavimui skirtą produktą. Specialiuosius prizus gaus produktai, kurie pripažįstami maistingiausiais ir sveikiausiais, originaliausiais, patogiausiais, geriausia prekių grupė ir pakuotė.

Kuo čia dėti belgai?

Žr. nominantų sąrašą žemiau.

 

„Vičiūnų grupės“ snieginių krabų produktai 2002 m. Briuselyje „European Seafood Exposition“ laimėjo nominaciją „Sveikiausias naujas produktas“. 2003 m. Maskvoje, parodoje „Rosijskije regiony“ atšaldytos krabų lazdelės laimėjo aukso medalį, o krabų makaronai - sidabro. 2005 m. Snieginių krabų lazdelės tarptautinėje parodoje Prancūzijoje apdovanotos už geriausią skonį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų