REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Vilniaus miesto meras Juozas Imbrasas Savivaldybėje priėmė Nacionalinės Eurovizijos nugalėtoją Jeronimą Milių, jo mokytoją Povilą Meškėlą ir režisierių Dalių Abarį.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikime kalbėta apie pasiruošimą konkursui ir pasirodymo idėją. J. Imbrasui pateiktas detalus pasiruošimo planas, kurį sudaro techninė pasirodymo dalis. Jai reikalingas bene didžiausias finansavimas, kurio prašo Nacionalinės Eurovizijos nugalėtojas.

REKLAMA

Sostinės mero nuomone, sprendimas šiuo klausimu - vienareikšmiškas ir aiškus: Savivaldybė tikrai parems J. Milių. „Pergalės ant tuščio lauko nepastatysi“,- savo poziciją dėstė J. Imbrasas. Skiriama suma dar neaiški, tačiau keletas būsimų sutarties sąlygų susitikime buvo aptarta. Svarbiausia sąlyga – kad atlikėjas ir visa jo delegacija taptų „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009” ambasadoriais bei Eurovizijos konkurso metu pristatytų Vilnių kaip Europos kultūros sostinę.

REKLAMA
REKLAMA

Meras J. Miliui įteikė baltą balandį, kuris skristų „iš ramaus Vilniaus į neramią Serbiją“.

53-iasis Eurovizijos konkursas šiemet organizuojamas Serbijos sostinėje Belgrade. Pirmąkart Eurovizijos istorijoje konkursas turės du - gegužės 20 ir 22 dienomis vyksiančius – pusfinalius. Jeronimas Milius pasirodys penktas gegužės 22 dienos pusfinalyje. Per jį paaiškės, ar Lietuva pateks į gegužės 24 dieną vyksiantį Eurovizijos 2008 finalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų