REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei Ūkio ministerija uždegs žalią šviesą, AB „Klaipėdos nafta“ turėtų prisidėti prie Melnragės infrastruktūros gerinimo, rašo „Vakarų ekspresas“.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius teigė, kad apie tokią galimybę kalbėta su ūkio ministru Vytu Navicku.

REKLAMA

„Naftininkai įsikūrę vienoje gražiausių uostamiesčio teritorijų, šalia yra Melnragė. Ne paslaptis, kad dėl bendrovės vykdomos veiklos nukenčia aplinka. Tai koks atplaukęs laivas dujų atsargas ištuština, tai ore naftos kvapas jaučiamas. Juk gyventojų nosys - geriausias oro kokybės matuoklis. Tad bendrovė, kompensuodama šiuos nepatogumus, turėtų atsisukti veidu į miesto problemas“, - sakė meras.

Jis priminė, kad būtina prisidėti prie kelių infrastruktūros vystymo.

„Prieš pusę metų Ūkio ministerijos raštu paprašėme suteikti galimybę „Klaipėdos naftai“ dalį pelno, dividendų skirti Melnragės tvarkymui. Atsakymas mūsų netenkino. Tačiau dabar V. Navickas pozityviai įvertino idėją ir pasiūlė dar kartą parašyti raštą. Reikia daugiau geranoriškumo“, - teigė R. Taraškevičius.

Jis tvirtino, kad idėjai prisidėti prie infrastruktūros gerinimo pritarė ir patys „Klaipėdos naftos“ vadovai. Pirminiais paskaičiavimais, iš įmonės veiklos rezervų reikėtų apie 2 mln. litų.

Denisas Nikitenka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų