REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kipre vykstančio FIBA Europos taurės (EuroCup) vyrų krepšinio turnyro finalo ketverto turnyro pusfinalyje Dainiaus Adomaičio ir Giedriaus Gusto Rygos „Barons-LMT“ (Latvija) klubas 88:82 (22:29, 18:20, 23:15, 25:18) įveikė kęstučio Šeštoko Tartu „Rock“ (Estija) ekipą ir pateko į finalą.

REKLAMA
REKLAMA

G. Gustas nugalėtojams pelnė 10 taškų, sugriebė 1 kamuolį, dusyk suklydo ir 4 prasižengė. Per 20 minučių jis pataikė 1 tritaškį iš 2, 3 dvitaškius iš 7 ir vienintelį baudos metimą.

REKLAMA

D. Adomaičio sąskaitoje 8 taškai, 3 atkovoti ir 1 perimtas kamuolys, rezultatyvus perdavimas, klaida ir 4 pražangos. Jis per 35 žaidimo minutes prametė tritaškį, pataikė 2 dvitaškius iš 4 bei realizavo visus 4 baudų metimus.

Rezultatyviau už lietuvius Rygos komandoje žaidė Demetrius Alexanderis, pelnęs 25 taškus, bei po 11 taškų įmetę Raimondas Vaikulis ir J.P. Batista.

K. Šeštokas pralaimėjusiems pelnė 7 taškus, atkovojo 3 kamuolius ir kartą suklydo. Per 18 minučių jis prametė tritaškį, pataikė visus 3 dvitaškius ir 1 baudos metimą iš 3.

„Rock“ ekipoje sėkmingiausiai žaidė Gertas Kullamae (17 tšk.), George Tsintsadze ir Brianas Cusworthas (po 16 taškų).

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį turnyro finale „Barons“ krepšininkai žais su Monso-Heno „Dexia“ (Belgija) klubu, kuris kitame pusfinalio mače 70:55 nugalėjo finalo ketverto varžybų šeimininkę Limasolio „Proteas AEL“ (Kipras) ekipą.

Nesėkmes pusfinalyje patyrusios „Rock“ ir „Proteas AEL“ komandos žais dėl trečiosios vietos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų