REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai „Balsas.lt“ skambino Džordanai Butkutei, ji buvo ne itin gerai nusiteikusi. Dainininkė pusę dienos praleido su „Super.LT“ kūrybine grupe, kuriai pasakojo apie santykius su ilgamečiu draugu Sergejumi, todėl jautėsi pavargusi. Įspėjusi, kad laukia svarbaus skambučio, Džordana vis dėlto sutiko šiek tiek laiko skirti pokalbiui. Ką ji šnekėjo, tą ir užrašėm...

REKLAMA
REKLAMA


Kiek metų gyvenate Kaune?

Kiek mes metų gyvenam Kaune? (Džordana garsiai kreipiasi į kažką, tikriausiai Sergejų). Keturis. Prašau užduoti įdomesnius klausimus.

REKLAMA

Kiek žinau, turite 63 poras batų. Gal jau papildėte savo kolekciją?

Trejais papildžiau. Apie tai buvo rašyta.



Koks batų stilius Jums patinka?

Visoks. Jei norėčiau bet kokių batų, nueičiau ir nusipirkčiau, bet aš specialiai siuvuosi arba atsivežu iš kur nors.



Ar Jūsų neerzina, kad žiniasklaida rašo tik apie tai, kaip sustorėjote, sulieknėjote ar į koncertus neatvykote?

Nekreipiu dėmesio, nusibodo man, aš viskam turiu alibi. Nieko niekam neprivalau aiškinti. Jei pastambėjai, lietuviai visada sakys, kad esi nėščia, o jei sukūdai –  kad valgyt neduoda arba narkomanė esi. Bet kam kreipti dėmesį, čia gi lietuvių tauta. Ko iš jų norėt.



Nepasigendate privatumo, nesinori atsiriboti nuo žurnalistų?

REKLAMA
REKLAMA

Tai kad aš ir taip ribojuosi, bet jūs mane pagaunat. Aš pati neskambinu ir nesisiūlau niekam.



Bet galit nešnekėti arba nešnekėti tokiomis temomis, kurios nepatinka.

Aš taip atvirai kalbėdavau, prisiatviravau, dabar esu kur kas atsargesnė.



O ar norėtumėte dalyvauti realybės šou?

Nenorėčiau. Užtenka „Akvariume“ dalyvavau, kam man tie realybės šou. Man užtenka tos realybės realybėj.



Kaip manote, kuo skiriasi publika 1993 metais ir dabar?

Gal dabar daugiau muzikos žmonės „prisivalgę“. O tada buvo mažai atlikėjų. Aš tokia jaunutė išlindau ir iš karto, žinoma, didžiulis populiarumas. Bet aš ir dabar nesiskundžiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O ar dabar publikai reikia kitokių dainų nei tuomet?

Dabar prašo tų pačių dainų, kurias dainavau anksčiau: „Nemylėjau tavęs“, „Būki mano Džordža“, „Balta, žalia ir juoda“, „Vienas namuose“. Tiek užsienio lietuviai, tiek čia. Visi žino, visi dainuoja kartu.



Iš kur išmokote tokios dainavimo manieros?

Na, kaip aš galiu mokytis manieros iš ko nors? Dievo duota tai, mama su tėčiu tokią padarė mane. Nei aš specialiai dainuoti mokiausi, nei šokti. Yra kaip yra, esu natūrali.

Kiek žinau, mėgstate vaikščioti po parduotuves...

Kas jums sakė, kad aš mėgstu vaikščioti po parduotuves? (Džordana labai supykus). Čia konkreti dezinformacija. Kaip tik labai nemėgstu. Sumaišėt mane su kažkuo. Aš einu į parduotuvę tik turėdama tikslą, pavyzdžiui, jeigu ko nors labai reikia arba, kad nuotaiką pakelčiau ateinu kokį niekutį nusipirkti ar taip pasižiūrėti. Būna, kad tiesiog važiuojam apsipirkti ir pavaikštom. O kad aš slankiočiau po parduotuves, tai čia pirmą kartą dabar girdžiu iš jūsų.

REKLAMA

O ką namie mėgstate veikti?

Namuose kaip ir visi žmonės ilsiuosi, skaitau, žiūriu televizorių, pamezgu, pasėdžiu prie kompiuterio, ką nors skaniai valgyt gaminamės.

Gal turite kokią mėgstamą interneto svetainę?

Viskuo domimės, bet delfių skaityt nemėgstu. Ir tuose internetuose jokių pažinčių neieškau. Aš išvis nesidomiu (pakartoja du kartus). Aš tik paskaitau, kas įvyko labai svarbaus ar ten Rusijoj, ar... Pas mus Lietuvoje tai kas daugiau? Tiktai nusilaužė ranką, nusilaužė dantį, nusipirko mašiną... (čia tikriausiai apie N. Zonkę – V. K. past.) O šiaip labiau domiuosi užsienio žvaigždėmis. Šiaip aš išvis nelabai mėgstu landžioti prie to kompiuterio, man ir taip yra ką veikti. Dainas rašau pavyzdžiui, dabar naują programą ruošiu.

REKLAMA

Į kurį iš šių atlikėjų koncertą labiau norėtumėte nueiti: Bjork, Andrea Bocellio ar Bobo Dylano?

Jei turėčiau laiko, turbūt ir į visus nueičiau. Aš visokios muzikos klausausi, visur man būtų įdomu. Bet labiausiai dabar domina „Def Leppard“, Bonnie Tyler. Mėgstu roką.

O gal galite pasakyti, kokioje situacijoje buvo pasakyta frazė „aš ne doleris, kad visiems patikčiau“?

Neatsimenu dabar, seniai jau pasakiau. Bet turėjau omenyje, kad vieniems aš karalaitė, dievaitė, o kitiems išvis kokia beždžionė. Tai ir sakau: aš ne doleris, kad visiems patikčiau. Bet kai Afrikoje koncertavau, Mozambike, kažkaip juokais mes sakom, kad Džordana ir Afrikoj Džordana, taigi nuvažiavęs į Afriką nepakeisi vardo. Čia gi bajeris yra, nereikia jo sureikšminti.



Žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, kad išvarėte savo draugą Sergejų iš namų. Tai išvarėte ar neišvarėte?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Niekur niekas nieko neišvarė. Neklausinėkit nesąmonių, geriau pasižiūrėkit „Super.LT“ ir viską pamatysit, apie viską šiandien buvo kalbėta, kiek galiu tą patį kartot. (Džordana pyksta dar labiau). Man užtenka tų pletkų. Pusę dienos kalbėjau, bus parodyta visai Lietuvai, kam dar tą patį į visus kampus kaišioti. Aš pavargau nuo tų nesąmonių.

Kodėl niekas nepasako, kiek aš koncertų turėjau, tris kartus Londone buvau, Kopenhagoj buvau, Amerikoj buvau. Vien per metus kiek daug aplankiau, nekalbant apie visas parduotas vasaras, kai kiekvieną dieną surengdavau po du-tris, o kartais ir keturis koncertus. Kodėl šito niekas nepabrėžia? Tik kas ką išvarė iš namų, kas ką mėgsta valgyt, ką mėgsta veikti. Įdomesnių klausimų turbūt nesugalvoja.



Tuomet pasakykit, kiek kartų 2007 metais koncertavote užsienyje?

Kokiais metais? Na gerai, jau viskas, nebegaliu kalbėt.

Pakalbinti bandė Vitalija Kurlianskienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų