REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Orlando "Magic" klubo puolėjas Hidayetas Turkoglu ir Los Andželo "Lakers" ekipos gynėjas Kobe Bryantas ketvirtadienį paskelbti geriausiais Šiaurės Amerikos nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono balandžio mėnesio žaidėjais atitinkamai Rytų bei Vakarų konferencijose.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiu Rytuose pripažintas 29-erių metų 208 cm ūgio H. Turkoglu balandį vidutiniškai pelnė po 19,8 taško, pataikydamas 50,4 procento metimų, ir atliko po 6,4 rezultatyvaus perdavimo, o "Magic" krepšininkai laimėjo 5 susitikimus iš aštuonių ir užėmė trečią vietą konferencijoje.

REKLAMA

29-erių metų 198 cm ūgio K. Bryantas praėjusį mėnesį pelnė vidutiniškai po 26,1 taško bei atliko po 5,5 rezultatyvaus perdavimo ir padėjo Vakarų konferencijos nugalėtojui laimėti septynerias rungtynes iš aštuonerių.

Antrą kertą šiame sezone pripažintas geriausiu mėnesio krepšininku K. Bryantas balandžio mėnesį pelnė 20 ir daugiau taškų septyneriose rungtynėse iš aštuonerių, o dvejose į varžovų krepšį įmetė 30 ir daugiau taškų.

REKLAMA
REKLAMA

K. Bryantas reguliariajame sezone užėmė antrą vietą tarp rezultatyviausių (28,3 tšk.) lygos krepšininkų.

Į NBA reguliariojo sezono balandžio mėnesio laureatus Rytų bei Vakarų konferencijose pretendavo Joe Johnsonas (Atlantos "Hawks"), Kevinas Garnettas (Bostono "Celtics"), Raymondas Feltonas (Šarlotės "Bobcats"), LeBronas Jamesas (Klivlendo "Cavaliers"), Carmelo "Anthony (Denverio "Nuggets") ir Tracy`s McGrady`s (Hjustono "Rockets").

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų