REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 21-23 dienomis Ministro Pirmininko Gedimino Kirkilo vadovaujama delegacija, lydima Lietuvos verslo atstovų grupės, oficialių vizitų vyksta į Azerbaidžano Respubliką ir Turkmėnistaną.

REKLAMA
REKLAMA

Planuojamuose Lietuvos Vyriausybės vadovo susitikimuose su Azerbaidžano Prezidentu Ilhamu Alijevu, Ministru Pirmininku Arturu Rasi-Zadechu bei Turkmėnistano Prezidentu Gurbanguly Berdymuchammedovu ketinama aptarti dvišalių santykių raidą, ypatingą dėmesį skiriant ekonominių ryšių, bendradarbiavimo energetikos ir transporto srityse plėtros perspektyvoms, taip pat diskutuoti aktualiais regioninio bendradarbiavimo klausimais bei svarstyti Lietuvos patirties vykdant reformas perteikimo galimybes.

REKLAMA

Vizitų metu planuojama pasirašyti ekonominio bendradarbiavimo ir bendradarbiavimo transporto srityje tarpvyriausybinius susitarimus, taip pat numatyta surengti verslo forumus Baku ir Ašchabade, kuriuose verslininkai turės galimybę užmegzti kontaktus ir aptarti bendradarbiavimo perspektyvas.

Į Lietuvą Premjeras sugrįš trečiadienį, balandžio 23 d. Vizito metu Premjerą pavaduos finansų ministras Rimantas Šadžius.





 



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų