REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovės „Autotyrimai“ duomenimis, per pirmąjį 2008 metų ketvirtį naujų prestižinių automobilių klasėje Volvo modelių registracija augo sparčiausiai. Iš viso buvo užregistruoti 88 nauji Volvo automobiliai. Tai yra beveik dvigubai daugiau nei per pirmuosius tris 2007 metų mėnesius, kai rezultatai siekė 46 naujus švediškus Volvo.

REKLAMA
REKLAMA

Prestižinius Volvo markės automobilius Lietuvoje jau 15 metų parduota UAB „Sostena“. Pasak šios įmonės prezidento Doneto Karčiausko, ryškų augimą lėmė keletas priežasčių.

REKLAMA

 „Visų pirma, tokie geri rezultatai pasiekti dėka to, kad šiuo metu Lietuvoje mes siūlome išties plačią devynių Volvo modelių gamą. Labai svarbu yra ir tai, jog Volvo automobiliai jau senai pelnė tiek Lietuvos, tiek ir pasaulinį pripažinimą dėl labai gero kokybės, saugumo ir kainos santykio prestižinių automobilių grupėje.“

Populiariausi Volvo modeliai per pirmuosius tris šių metų mėnesius buvo kompaktiškas sedanas Volvo S40 ir universalas V50. Kartu jų užregistruota 29. Klientai įvertino ir visureigio XC90 bei ištvermingojo XC70 kokybę ir patikimumą. Šių modelių užregistruota atitinkamai 15 ir 14.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąją vietą prestižinių automobilių klasėje užėmė BMW automobiliai, kurių registracijos augimas siekė 85,1%. Trečioji vieta Lexus (71,8 %), ketvirtoje  - Mercedes-Benz (46,6 %), o penketuką baigia Audi (45,5 %).

UAB “Sostena”, viena didžiausių lengvųjų automobilių prekybos, nuomos ir remonto paslaugų įmonių Lietuvoje ir dirbanti jau daugiau nei 15 metų, yra oficialus atestuotas Volvo, Jaguar, Land Rover, Renault bei Dacia  atstovas mūsų šalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų