REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienintelės Lietuvoje drum'n'bass muzikai skirtos radijo stoties ZIP FM laidos “Amenų Broliai” balsai JaZzy ir Cr-Edit šį šeštadienį, balandžio 19 d., klube „Gravity“ pristatys savo pirmąjį, bet greičiausiai ne paskutinį renginį tokiu pat pavadinimu „Amenų Broliai“.

REKLAMA
REKLAMA

Raudoną juostą jie kirps ne su bet kuo, o net su trimis svečiais iš D. Britanijos. Renginio  pagrindinę rolę atliks vienas iš top dešimtuko drum'n'bass scenoje DJ Nookie kartu su dažnais jo kelionių partneriais – geriausia Britanijos MC tituluojama Lady Free ir DJ Qumulus, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Per penkiolika metų – šimtai įrašų

Pirmą kartą į Lietuvą atvykstančio Nookie kūrybą visada vertino tokie drum'n'bass scenos admirolai, kaip Ray Keith bei Lietuvoje jau viešėję Fabio, Grooverider ir LTJ Bukem. Daugiau nei prieš dešimt metų išleidęs savo debiutinį albumą “The Sound of Music” jis iškart išplaukė į tarptautinius muzikinius vandenis ir jais perplaukė pasaulį nuo Japonijos iki Amerikos.

Nookie neliko nepastebėtas  vienos didžiausių pasaulyje įrašų kompanijų – „Sony Music“, kuri leido ne tik jo kompiliacijas, bet ir plokšteles. 2007-aisiais britas išleido savo net penktąjį albumą „Beyond Blue“. Tiesa, pats Nookie nustojo skaičiuoti savo įrašus kuomet jų skaičius perkopė per šimtą. Šiandien jie tiesiog sunkiai suskaičiuojami, o kur dar remiksai Doc Scott, Goldie, „Omni Trio“, 4 Hero, MC Conrad, Ray Keith bei kitiems.

REKLAMA
REKLAMA

Palydoje – geriausia D. Britanijos MC

Nookie kaip ir legendinis Goldie nemėgsta keliauti vienas, tad dažniausiai jį lydi jo muzikiniai bendraminčiai. Balandžio 19-ą dieną į Lietuvą kartu su Nookie atvyksta nepakartojamo balso savininkė ir indonezietišku grožiu apdovanota, o, svarbiausia, pernai metais geriausia Britanijos MC pripažinta Lady Free bei dažnas paskutinių kelionių kompanionas DJ Qumulus. Pastarąjį D. Britanijos spauda drąsiai vadina drum'n'bass muzikos viltimi.

„Pirmojo mūsų renginio centre esantis Nookie yra neabejotinas drum'n'bass scenos lyderis, galintis lygiuotis į tuos kelis visiems pažįstamus vardus. Kaip kažkada juokavau savo radijo laidos metu, jei tavo muziką išleidžia LTJ Bukem įrašų kompanija - tu jau automatiškai esi drum'n'bass muzikos žvaigždė. O štai DJ Qumulus, jei ir toliau tęs tokį savo muzikinės kūrybos spindesį, jis neabejotinai taps sunkiai prodiuserių įperkamu, kurio pasirodymų grafikas bus užpildytas pusmečiui į priekį“, - teigia vienas renginio organizatorių DJ JaZzy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų