REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Klaipėdoje viešėjęs ūkio ministras Vytas Navickas ir trys šios ministerijos sekretoriai uostamiesčio verslininkus ir valdžią viliojo Europos Sąjungos fondais, rašo „Vakarų ekspresas“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Ūkio ministerijos valstybės sekretoriaus Gedimino Miškinio, Klaipėdos universalios arenos projektas - labai realus pretendentas gauti apie 40 mln. litų fondų paramos. Dar 40 mln. litų būtų galima skirti iš Privatizavimo fondo.

REKLAMA

„Per privataus turizmo rėmimo programą paramos gali tikėtis ir uoste atsirasiančio keleivių terminalo statytojai. Taip pat visai realu, kad pinigų gaus Jūrų muziejaus projektai“, - sakė G. Miškinis.

Anot jo, paramos gali tikėtis ir Palanga. Šiame kurorte, sekretoriaus įsitikinimu, turi atsirasti visus metus veikianti estrada, taip pat pinigų galima tikėtis Palangos botanikos parko ir rūmų sutvarkymo projektas.

Susitikime su Ūkio ministerijos atstovais dalyvavęs uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius išreiškė viltį, kad visų šių vilionių neištiks Aplinkos ministerijos pažadų likimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Dar visai neseniai Aplinkos ministerijos vadovai ragino mus rengti įvarius vandentvarkos projektus, ruoštis priimti 2007-2013 metams skirtą paramą. Paruošėme projektus, išleidome pinigus ir sulaukėme atsakymo, kad parama nebus skirta, nes Klaipėda esą ir taip yra pasiekusi gerą lygį“, - sakė R. Taraškevičius.

Ūkio ministras Vytas Navickas vakar taip pat lankėsi Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje, Klaipėdos geoterminėje jėgainėje. Apie šių objektų perspektyvas ir kitus Ūkio ministerijos planus skaitykite kitos savaitės „Vakarų ekspreso“ numeriuose.



Martynas Vainorius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų