REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV eksprezidentas Billas Clintonas penktadienį prisipažino, jog žmona Hillary liepė jam laikyti liežuvį už dantų ir nebeminėti kontraversiškos istorijos apie jos kelionę į Bosniją 1996 metais.

REKLAMA
REKLAMA

„Hillary man paskambino ir pasakė: „Tu šito negali prisiminti, nes ten nebuvai. Palik šią istoriją man pačiai. „Na, o man beliko paklusti“, - besišypsantis eksprezidentas pasakė Indianoje vykusiame prezidento rinkimų kampanijos renginyje.

REKLAMA

Dėl virtinės neapdairių pastabų B.Clintonas tapo kliuviniu savo žmonai, kuri siekia tapti Demokratų partijos kandidate artėjančiuose JAV prezidento rinkimuose.

Buvęs prezidentas ketvirtadienį vėl įkišo savo trigrašį primindamas legenda tapusią istoriją, kaip tuometinė pirmoji ponia atskrido į Bosniją ir pateko į snaiperių ugnį.

Praeitą mėnesį aptikti televizijos kadrai paneigė šį pasakojimą, kuris H.Clinton turėjo padėti įrodyti, jog ji turinti daugiau patirties už savo varžovą Baracką Obamą. Hillary pasiteisinimas, jog ji suklydusi kalbėdama, mažai pagerino jos reputaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Niujorko senatorė prieš dvi savaites mėgino sumenkinti šį skandalą, vienoje pokalbių laidoje pajuokavusi, jog pavėlavo dėl „snaiperių ugnies.“

Tačiau B.Clintonas ketvirtadienį vėl privertė prisiminti šią istoriją. „Tą vakarą ji buvo labai pavargusi ir suklydo kalbėdama, apie tai, kas atsitiko Bosnijoje, tačiau iškart atsiprašė, - pasakė jis. - Juk matėte, kas įvyko? Žiniasklaida tai išpūtė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų