REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio paryčiais Klaipėdą sukrėtė kraupi avarija - girto jaunuolio vairuojamas automobilis taranavo autobusų stotelę, kurioje tuo metu buvo žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Nelaimė įvyko apie 5 val. ryto Kretingos gatvėje, netoli „Iki“ parduotuvės. Didžiuliu greičiu - manoma, apie 80 km/h - atlėkęs automobilis „Renault Clio“ užšoko ant šaligatvio ir rėžėsi į autobusų stotelės paviljoną.

REKLAMA

Tuo metu jame buvo dvi moterys, laukusios autobuso, turėjusio jas nugabenti į darbovietę - įmonę „Yazaki Wiring Technologies Lietuva“. Abi jas automobilis partrenkė, nugriovė stotelės paviljoną ir, apvirtęs ant šono, sustojo už keliolikos metrų.

Viena iš moterų - 1955 m. gimusi Audronė M. - nuo sužalojimų mirė įvykio vietoje. Kita, 1986 m. gimusi mergina Simona R., buvo skubiai išgabenta į ligoninę. Pirminėmis žiniomis, jos būklė sunki - mergina gydoma Reanimacijos skyriuje.

REKLAMA
REKLAMA

„Renault“ vairuotojas Vitalijus Gorbunovas (gim. 1986 m.) aiškino, neva jam sutrukdė kitas automobilis, tačiau, policininkų žiniomis, jokia kita transporto priemonė tuo metu šia Kretingos gatvės atkarpa nevažiavo.

Paaiškėjo, jog vairuotojas buvo neblaivus - jam nustatytas 1,46 prom. girtumas. Vairuotojo pažymėjimą jis buvo gavęs kovo 31 d.

Vaikinas pasakojo buvęs naktiniame klube, iš jo į namus parvežęs merginą ir važiavęs miegoti į sportininkų bendrabutį, kuriame pats gyvena. Iki jo nuo avarijos vietos - vos keli šimtai metrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V. Gorbunovas vadinamas perspektyviu lengvaatlečiu - ne kartą dalyvavo įvairaus masto bėgimo varžybose, tarp jų - ir 2005 m. vykusiame Europos jaunimo (iki 20 metų) lengvosios atletikos čempionate Kaune, kur estafetiniame bėgime kartu su komandos draugais pagerino Lietuvos jaunimo rekordą, buvo 2006 m. Lietuvos olimpinės rinktinės kandidatas.

Pastaruoju metu V. Gorbunovas tebestudijavo universitete.



Artūras KLIMAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų