REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ji tikrai man labai patinka. Žinau, kad ir mano draugui Tru Sabakai patinka. Gal net jam labiau, nes Tru artimiau su ja susipažinęs“, - juokėsi Jogaila Morkūnas, sužinojęs „Super L.T.“ žiūrovų balsavimo rezultatus. Žiūrovai nusprendė, kad atostogauti išvykusią „Super L.T.“ vedėją Violetą Blėdienę vieną dieną studijoje pavaduos egzotiškoji Berneen, kuri surinko 40 138 taškus.

REKLAMA
REKLAMA





Berneen, LNK nuotr.


Dainininkė iš Pietų Afrikos Respublikos kone paskutinę akimirką balsavime aplenkė kitą egzotiškos išvaizdos atlikėją – Kariną Krysko iš „69 danguje“. O Jogaila jau beveik tikėjosi, kad šalia jo bus Karina.

REKLAMA

„Kaip bus smagu susitikti su Berneen ir pakalbėti apie šalį, kuri man nuostabiai patinka ir norėčiau į ją grįžti dar ir dar“, - apie Berneen gimtinę PAR kalbėjo ten lankęsis Jogaila. – Pietų Afrikoje fantastiški vynai ir nuostabūs žmonės. Ir Berneen nuostabi. Pagalvokite, ji ką tik atvyko į Lietuvą ir jau kalba lietuviškai. Kai kurie čia gyvena dešimtmečius ir nemoka pasakyti ačiū“, - gražių žodžių Berneen negailėjo Jogaila.  

REKLAMA
REKLAMA

O Berneen, išgirdusi rezultatus, buvo šiek tiek pasimetusi. „Suprantu, kad mano lietuvių kalba žmonėms kelia juoką. Bet manau, kad su Jogaila čia galiu pasivaržyti, nes, kiek girdėjau, jo greitakalbę irgi ne visi supranta“, - juokėsi Berneen. Pasak jos, ši patirtis - gera proga pamąstyti apie TV laidų vedėjos darbą.  

Naujos vedėjos konkursas buvo paskelbtas tam, kad likęs vienas be Violetos Jogaila neliūdėtų. Į kompaniją jam buvo pasiūlytos net septynios žinomos Lietuvos moterys.  Išrinkti laikiną J.Morkūno partnerę buvo siūloma iš dainininkių Natalijos Zvonkės, Berneen, Fainos, Karinos Krysko, modelių Vaidos Židonytės ir Jurgitos Tvarijonatės, laidų vedėjos Laimos Kybartienės ir Ingos Paksaitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad labiausiai šalia Jogailos žiūrovai neįsivaizduoja Ingos Paksaitės. Ji surinko 15 794 taškus.  

Antroje vietoje po Berneen liko Karina (38675), trečioje – Vaida Židonytė (32 168), toliau rikiuojasi Jurgita Tvarijonaitė (28 002), Natalija Zvonkė (27 265), Laima Kybartienė (26026), Faina (21 996).  

„Visos jos nuostabios. Norėčiau su bet kuria bet kada ir bet kur padirbėti“, - pastebėjo Jogaila.  

„Super L.T.” su Jogaila ir Berneen – pirmadienį 19.10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų