REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jie dar nespėjo gimti, bet jau uždirbo krūvą pinigų. Bulvarinė žiniasklaida pasirengusi mokėti milijonus už pirmas jų nuotraukas. Kaip ir kiekviename versle, čia savo taisyklės.

REKLAMA
REKLAMA

Konkurencija tarp leidinių šioje srityje didžiulė. Apie nemokamas paparacų darytas nuotraukas tokiais atvejais galima net nesvajoti: į gimdymo namus fotografai neįleidžiami, o išvažiuojant iš ligoninės, nuo fotoaparatų blyksčių žvaigždes ir jų naujagimius saugo būrys asmens sargybinių. Sandėriai dėl pirmų kūdikio nuotraukų sudaromi dar gerokai prieš jam gimstant, rašo portalas „style.rbc“.

REKLAMA

Teigiama, jog daugiausia už savo naujagimių nuotraukas iš žurnalo „People“ gaus Bradas Pittas ir Angelina Jolie. JAV žurnalas pasirengęs už fotosesiją su Brangelinos dvyniais sumokėti 10 mln. dolerių. Ši įspūdinga suma atrodo logiška: už dukros Shiloh nuotrauką aktoriai iš žurnalų „People“ ir „Hello“ gavo po 4-5 mln dolerių.

Tuo tarpu neseniai nuostabių dvynukų susilaukę Jennifer Lopez ir Marcas Anthony  už pirmą Makso ir Emmi fotosesiją iš žurnalo „People“ gavo 6 mln. dolerių. Tačiau tokie pinigai atsiperka: žurnalo numeris, ant kurio puikavos Jennifer Lopez ir jos dvynukų nuotrauka, išleistas 3 mln. egzempliorių tiražu.

REKLAMA
REKLAMA

Galima teigti, jog vaikų gimdymas šou žvaigždėms tapo pelningu verslu. Tačiau yra ir tokių, kuriems tokie žaidimai nėra priimtini. Pavyzdžiui, aktorė Hall Berry atsisakė pelningo pasiūlymo parduoti savo vaiko nuotraukas, o serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Sarah Jessica Parker 2002 metais gimusį sūnų Jamesą visiškai nemokamai parodė šimtams prie gimdymo namų susirinkusių paparacų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų