REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Graikijos sostinėje vykstančiame 2008 metų Pekino vasaros olimpinių žaidynių antrajame Europos zonos atrankos bokso turnyre trečiąją varžybų dieną - trečiadienį - pergales iškovojo iš kovą dėl kelialapių į Kinijos sostinę tęsia du Lietuvos atstovai - Egidijus Kavaliauskas ir Jaroslavas Jakšto.

REKLAMA
REKLAMA

Egidijus Kavaliauskas svorio kategorijos iki 64 kg (17 dalyvių) ketvirtfinalyje 17:8 nugalėjo gruziną Levaną Hvamičiavą, o supersunkiasvoris Jaroslavas Jakšto (virš 91 kg - 16 dalyvių) nepaliko jokių vilčių Europos vicečempionui Robertui Heleniusui iš Suomijos - 18:7.

REKLAMA

Ketvirtadienį turnyre poilsio dieną, o penktadienį pusfinalyje E. Kavaliausko varžovu bus kroatas Borisas Kataliničius, o J. Jakšto surems pirštines su Izrealio boksininku Yosefu Abed Elghani.

Nugalėję varžovus abu lietuviai iškovotų kelialapius į Pekino olimpines žaidynes. Nesėkmės atveju tik E. Kavaliauskas dar turės papildomą kovą dėl kelialapio į Kiniją.

Kiti du Lietuvos boksininkai trečiadienį pralaimėjo ketvirtfinalio kovas: Janas Romanovskis (69 kg; 24 dalyviai) 10:18 nusileido prancūzui Jaodui Chiguerui, o Vitalijus Subačius (iki 91 kg; 19 dalyvių) 4:13 pralaimėjo graikui Illiasui Pavlidisui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų