REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Oskaro“ laureatas Seanas Pennas ir jo žmona aktorė Robin Wright atšaukė savo skyrybas.

Kaip trečiadienį pranešė apie įžymybės rašanti svetainė „TMZ.com“, sutuoktiniai paprašė teismą nutraukti skyrybų procesą ir antradienį jų prašymas buvo patenkintas.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai pora buvo drauge koncerte San Fransiske ir atrodė susitaikiusi. Seanas, kuris „Oskarą“ pelnė už pagrindinį vaidmenį 2003 metų juostoje „Mistinė upė“ (Mystic River), net sudainavo dainą scenoje, skirtą Robin gimimo dienai.

REKLAMA

S.Pennas padavė skyrybų prašymą pernai gruodžio 7 dieną, bet jo prašymas buvo atmestas.

Gruodžio 21 dieną Robin pati padavė prašymą į teismą, priežastimi nurodydama „neįveikiamus nesutarimus“. Seano dokumentuose buvo nurodyta, kad jie nebegyvena drauge nuo lapkričio 30 dienos.

47-erių metų S.Pennas ir 42-ejų metų R.Wright susipažino dešimtojo dešimtmečio pradžioje, o 1996 metais susituokė. Pora turi du bendrus vaikus: 14 metų Hopperį Jacką ir 16-os metų Dylaną Francesą.

REKLAMA
REKLAMA

Sklandė gandai, jog jie nusprendė išsiskirti dėl to, kad Robin užtiko vyrą girtą viešbutyje su dviem rusėmis, kai šeima atostogavo prie vieno ežero Kalifornijoje.

Kalbama, jog po išsiskyrimo, S. Pennas visą laiką mėgino susigrąžinti žmoną ir nuolat jai skambino, maldaudamas atleisti.





Seanas Pennas su žmona Robin Wright, News Bridgepix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų