REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„General Financing“ - mažmeninio lizingo bendrovė, teikianti paslaugą „Kreditas 123“, pradėjo bendradarbiauti su didžiausiu Baltijos valstybėse prekybos centrų tinklu „MAXIMA LT“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo balandžio 10 dienos, kiekvienas MAXIMA parduotuvės, įsikūrusios „Akropolyje“, klientas gali pasinaudoti paslauga „Kreditas 123“, ir gauti vartojimo kreditą pavedimu į asmeninę sąskaitą. Paslauga teikiama Vilniaus Akropolio MAXIMA Paslaugų skyriuje.

REKLAMA

Tai pirmoji paslaugos „Kreditas 123“ teikimo vieta MAXIMA parduotuvėse, tačiau jau kitą savaitę planuojama, kad vartojimo kreditą bus galima gauti ir MAXIMA XXX, esančioje adresu Ukmergės g. 282, Informacijos skyriuje.

„Esame įsitikinę, kad bendradarbiaudami su MAXIMA LT, padėsime žmonėms daug paprasčiau ir greičiau pasiskolinti pinigų“, – pažymėjo Konstantin Balakin, UAB „General Financing“, teikiančios paslaugą „Kreditas 123“, generalinis direktorius.

Tačiau, pasak generalinio direktoriaus, prieš skolinantis visada reikėtų gerai įvertinti savo galimybes, paskaičiuoti pajamas, kad būtų išvengta sunkumų grąžinant paskolą.

REKLAMA
REKLAMA

,,Kreditas 123“ siūlo vartojimo kreditus, kurių metinės palūkanos iš esmės panašios į visuomenėje jau paplitusio taip vadinamo „lizingo“ – išperkamosios nuomos palūkanas. Išduodant vartojimo kreditą yra laikomasi visų duomenų apsaugos reikalavimų, nustatytų Lietuvos teisės aktuose, asmens duomenys patikrinami „Sodros“, Gyventojų registro tarnybos informacinėse sistemose, tai atliekama kompiuterinėmis programomis, kredito teikimo dokumentus tvarkantys darbuotojai neturi galimybės susipažinti su privačia asmens informacija.

„Kreditas 123“ turi išplėtojęs patogiausią vartojimo kredito įmokų grąžinimo tinklą – tai padaryti galima bet kuriuose Lietuvos pašto, Lietuvos spaudos, DnB Nord banko, Hansabanko, Sampo banko, SEB Vilniaus banko, Snoro banko skyriuose, taip pat internetu.

Belieka įvertinti savo galimybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų