REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje laukiama Rusijos dailiojo čiuožimo ir pramogų pasaulio žvaigždžių. Balandžio 26-ąją jos parodys ledo šou „Ledynmetis“.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingoje programoje dalyvaus ir žymiausias Lietuvos čiuožėjas Povilas Vanagas, kurį trumpai pakalbino „Respublikos“ žurnalistai.

REKLAMA

- Laba diena, Povilai. Skambinu dėl „Ledynmečio“. Lietuvoje neseniai nutirpo sniegas, o jūs balandžio 26-ąją norite vėl visus sugrąžinti prie ledo... Kokį šou rengiate?

- (Juokiasi.) Na, šįsyk į ledo šou kviečiame ne mudu su Margarita, o „Ledo simfonija“, kurios prezidentas yra Ilja Averbuchas, buvęs mūsų konkurentas, o dabar - kolega. Šįkart mes patys būsime ne ledo šeimininkai, o tik kviestiniai svečiai.

- Vis dėlto ir jūs su televizijos žvaigžde Larisa Verbickaja, ir Margarita Drobiazko su aktoriumi Aleksandru Djačenka dalyvavote „Ledynmetyje“, net patekote į geriausiųjų dešimtuką. Vadinasi, viską pažįstate iš vidaus. Koks tas „Ledynmetis“?

REKLAMA
REKLAMA

- Šis šou neturi analogų. Panašių buvo, tačiau kokybės niekas nesugebėjo pakartoti. Tai - superaukšto lygio produktas. Reitingais „Ledynmetį“ aplošė tik prezidento Putino kalba Naujųjų metų išvakarėse. Belieka pasidžiaugti tuo, ką išspaudė Ilja Averbuchas, ir gražiai pavydėti, kad jis surinko aukščiausios klasės čiuožėjus. O jų Rusijoje yra labai daug. Pasaulio čempionatų pjedestalai nusėti būtent Rusijos sportininkais.  Todėl galima sakyti, kad Iljušai surinkti brigadą iš pasaulio čempionų buvo vienas juokas. Kitoje šalyje to padaryti nei teoriškai, nei praktiškai neįmanoma, nes tokių žvaigždžių ten tiesiog nėra... Be to, „Ledynmetis“ sulaukė fantastiško finansavimo, fantastiškų rėmėjų. Vien tai, kad „Mosfilm“ pagrindinis paviljonas pusę metų buvo užlietas ledu, daug pasako. Galite įsivaizduoti, kiek kainavo reklama, jei projektą stebi 60 mln. žmonių.



- Panašaus formato televizinis ledo projektas pernai buvo rodomas ir Lietuvoje. Galbūt esate matęs?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ne, nemačiau. Tik komentarus girdėjau... Lietuva turbūt buvo mažiausia šalis, bandžiusi surengti panašų šou.

- Sakykite, kaip įmanoma šitokio masto projektą, koks buvo įsuktas Rusijoje, paleisti į gastroles? Kiek žinau, jūsų šou partnerė L.Verbickaja veda rytines laidas per televiziją. Ji buvo priversta išeiti atostogų?

- Tai ne tik Larisos problema. Yra daug užimtų aktorių - jie gastroliuoja, todėl ne visada gali vykti su šou. Bet to ir nereikia. Jeigu rodytume visų 16-os „Ledynmečio“ porų numerius, žiūrovas nuleiptų,

būtų sunku išlaikyti jo dėmesį. Todėl Vilniuje parodysime „miksus“, bus naujadarų, profesionalūs šokėjai atliks numerius ne tik su laikinaisiais partneriais, bet ir su savo tikrąja pora. Drauge šoksime ir mes su Margarita.

REKLAMA

- Judu esate pasvajoję kada nors pagal Raudonosios aikštės pavyzdį užlieti ledu Kauno Rotušės ar Vilniaus Katedros aikštes. Kiek tai realu?

- Na, kiekvienas projektas prasideda nuo svajonės. Šiuo metu didžiausia mano svajonė - užlieti ledą Palangoje vasarą 2-3 mėnesiams. Bet kol kas tragiškai stinga laiko rimtai apie tai pagalvoti.

- Kiek valandų kasdien jūs dirbate?

- Kaip čia pasakius... Štai vakar kėlėmės 5.30 val., 6.30 išvažiavome iš Orenburgo... Ar Orenburge buvome užvakar? Ne, rodos, vakar... 8.15 išskridome, 3 valandas praleidome lėktuve, paskui persėdome į autobusą ir dar 3 valandas važiavome iki Elektrostalio, ten repetavome, namo grįžome 2 valandą nakties. Per repeticiją visi čiuožėme po 7 minutes, tačiau tai „suvalgė“ visą dieną. Tris mėnesius taip gyvename... Bet nieko, - štai jau žolytė pradeda lįsti, atsiranda galimybė apeiti savo augalėlius. Širdis džiaugiasi... (Šypsosi.)



- Jūs mėgstate pasikapstyti darže?

- Iki pasikapstymo rankos neprieina. Tačiau visus augalus patys sodinome. Pernai obelaitės davė pirmą derlių - keturis obuolius, pasirodė pirmos slyvos... Tai nuostabu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų