REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos A lygos futbolo pirmenybėse šiandien - antrojo turo mačai. Vilniaus „Žalgiris“, kurio informaciniu rėmėju tapo „Balsas.lt“, sostinėje kovos su Panevėžio „Ekranu“. Varžybos „Žalgirio“ stadione prasidės 15 valandą. Joms vadovaus arbitras iš Vilniaus Nerijus Dunauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Žalgiriečių strategas Viačeslavas Mogilnas sakė, jog komanda rungtynes pradės tokios pat sudėties kaip ir per pirmąjį turą.

REKLAMA

„Žalgirio“ sudėtis (4-4-2): Marius Rapalis - Vitoldas Čepauskas, Igoris Steško, Audrius Veikutis, Ramūnas Radavičius - Denisas Archipovas, Raimondas Vilėniškis, Marius Dovydėnas, Igoris Morinas - Georgijus Kalaidžijevas, Nerijus Vasiliauskas.

Pirmojo turo varžybas Marijampolėje su „Sūduva“ žalgiriečiai baigė 0:0, o „Ekrano“ pergalę namie 1:0 prieš „Šiaulių“ futbolininkus lėmė Deimanto Bičkos įvartis.

Pernykščiame A lygos čempionate „Žalgirio“ ir „Ekrano“ tarpusavio varžybų balansas buvo lygus. Žalgiriečiai savo aikštėje nugalėjo abu kartus (1:0 ir 4:1), bet Panevėžyje patyrė nesėkmes (1:4 ir 0:2).

Šiandien 15 val. dar žais „Šilutė“ - Klaipėdos „Atlantas“, „Šiauliai“ - Vilniaus „Vėtra“, o 17 val. prasidės „Kauno“ - Marijampolės „Sūduvos“ mačas.

Po pirmojo turo „Kaunas“ ir „Ekranas" turi po 3 tšk., „Žalgiris“, „Atlantas“, „Sūduva“, „Vėtra“ - po 1, „Šiauliai“ ir „Šilutė“ - po 0.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų