REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turtingiausia pasaulyje hiphopo žvaigždė Jay-Z ir aktorės karjeros siekianti dainininkė Beyonce Knowles penktadienį Niujorke susituokė, remdamasis neįvardytais poros draugais, savo naujienų svetainėje pranešė žurnalas „People“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai įvyko anksčiau šį vakarą. Jay norėjo, kad tai išties būtų privatu - artimi draugai ir šeima“, - sakė, pasak pranešimo, vienas poros draugas.

REKLAMA

Susisiekti su poros atstovais, kad jie patvirtintų ar paneigtų šį pranešimą, kol kas nepavyko.

Pasak draugų, po tuoktuvių ceremonijos vestuvininkai susirinko į vakarėlį įrašų prodiuserio bei reperio Jay-Z apartamentuose, esančiuose „TriBeCa“ rajone Žemutiniame Manhatane.

Tarp svečių buvo Beyonce motina Tina Knowles, jos tėvas ir vadybininkas Mathew, sesuo Solange, „Destiny‘s Child“ nariai Kelly Rowland ir Michelle Williams, taip pat draugė Gwyneth Paltrow.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešimas pasirodė po kurį laiką sklandžiusių gandų apie laukiamas šių popžvaigždžių vestuves, dėl kurių penktadienį prie namo, kurių pastogėje yra Jay-Z apartamentai, suplūdo daug žiniasklaidos atstovų.

Po pietų iš namo garažo vienas po kito tai išvažiuodavo, tai grįždavo ištisa virtinė transporto priemonių su užtamsintais stiklais, o vienoje iš jų važiavo du žmonės, apsivilkę vyriausiojo virėjo uniformomis ir rankose laikantys dideles kvadratines baltas dėžes.

Ant namo stogo matėsi pastatyta balta palapinė, be to, ant jo karts nuo karto pasirodydavo vyrai su smokingais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad kažkas vyksta, „People“ suuodė dar savaitės pradžioje, kai pranešė, kad pora, kuri pradėjo draugauti prieš kelerius metus, antradienį Skarsdeil Vilidže Niujorke gavo 60 dienų galiojantį leidimą tuoktis Jungtinėse Valstijose.

26 metų Beyonce ir 37 metų Jay-Z, kurio tikrasis vardas yra Shawnas Carteris pradėjo draugauti 2002 metais, tačiau apie savo santykius nemėgo šnekėti.

Gandai apie jų romaną pasklido po to, kai dainininkė pasirodė Jay-Z klipe „03 Bonnie & Clyde“, taip pat kai 2003 metais jie kartu kūrė išgarsėjusią Beyonce dainą „Crazy in Love“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų