REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno rotušėje apdovanotos moterys, labiausiai nusipelniusios garsinant Kauno miestą ir jo įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA

Po remonto ką tik duris atvėrusioje Kauno rotušės didžiojoje menėje pirmasis renginys buvo skirtas Kauno moterims. Šių metų trims daugiausiai balsų surinkusioms nominantėms įteiktas stiklinis obuolys - viliojimo ženklas.

REKLAMA

Kauno meras Andrius Kupčinskas didžiavosi visomis moterimis ir prisipažino, kad miesto taryboje padidėjęs moterų kolektyvas verčia vyrus lygiuotis į jas. Jis džiaugėsi, kad šalia moterų vyrai greičiau išsprendžia problemas ir pasiekia tarpusavio sutarimo. Kultūros ministras Jonas Jučas, sveikindamas ponias ir paneles pašmaikštavo, kad jam malonu dalyvauti renginyje, kur miela ir akiai, ir širdžiai. Pasak jo, jei būtų daugiau tokių renginių ir tokių mielų akiai vaizdų, jam nebereikėtų nešioti akinių - akys tikrai pagytų...

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš renginio idėjos autorių Kauno politikių klubo „Milda“ prezidentė Alė Jurgaitienė džiaugėsi, kad labiausiai nusipelniusių Kaunui moterų rinkimai sutapo su pavasariu. Juk pavasaris - tai atgimimas, pradžia, kaip ir moters gyvenimo prasmė.

Kauniečiai nusprendė, kad šiais metais Kauno miesto įvaizdį labiausiai garsino gydytoja Diana Obelienienė. Moteris dėkojo visiems padėjusiems darbuose: vadovams, kolegoms bendražygiams, palaikiusiems ir padėjusiems įgyvendinti idėjas. Pasak nominantės, ji viena nebūtų atlikusi tiek daug darbų. Tėvams ji dėkojo už energiją, norą mokytis ir įskiepytą darbštumą. Savo vaikų šeimoms - už supratimą bėdoje ir džiaugsme.  D.Obelienienė paminėjo, kad būdama užsienyje visuomet pasakoja apie savo miestą, jo istoriją ir pabrėžia, kad Kaunas - Lietuvos medicinos lopšys. „Darykime tai, ką būtų verta užrašyti, o iš tiesų tiesiog darykime tai“, - sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antrą ir trečią vietas pasidalijo Lietuvos dailiojo čiuožimo federacijos prezidentė Lilija Vanagienė ir įmonės „Nematekas“ generalinė direktorė Egidija Vaičekauskienė.

Puokštėmis ir garbės raštais apdovanotos gydytoja Elona Balsytė, šokių kolektyvo „Aura“ vadovė Birutė Letukaitė, pianistė Indrė Petrauskaitė, „Modilinos“ modelių agentūros savininkė ir vadovė Jolanta Sadauskienė, lengvaatletė Viktorija Žemaitytė, tekstilininkė, Dailės akademijos docentė Vita Gėlūnienė ir aktorė Inga Jankauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų