REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos radijo ir televizijos generalinio direktoriaus pareigas penktadienį pradėjo eiti Audrius Siaurusevičius, kurį nacionalinio transliuotojo vadovu antradienį išrinko LRT Taryba.

REKLAMA
REKLAMA

„Valymų nebus, bet pokyčių - taip“, - prisistatydamas LRT darbuotojams žadėjo naujasis vadovas bei linkėjo komandai stabilaus ir sutelkto darbo.

REKLAMA

Naujasis LRT vadovas yra išsakęs ketinimus gerinti naujienų tarnybos darbą - tai esą buvęs ir vienas LRT Tarybos pageidavimų naujajam vadovui.

40-metis A.Siaurusevičius kovoje dėl LRT vadovo posto nurungė Lietuvos radijo direktorių Rimgaudą Geleževičių, ligšiolinį LRT vadovą Kęstutį Petrauskį ir muzikinių grupių vadybininką Artūrą Butkevičių.

A.Siaurusevičius beveik dešimtmetį vedė Lietuvos TV diskusijų laidą „Spaudos klubas“, pastaraisiais metais dėstė VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute, prieš tai dirbo žurnalistu „Laisvosios Europos“ radijuje, savaitraštyje „Atgimimas“.

REKLAMA
REKLAMA

„Spaudas klubas“, kuris yra viena ilgiausiai gyvavusių autorinių TV laidų, A.Siaurusevičiui tapus LRT generaliniu direktoriumi nebebus rengiamas. A.Siaurusevičius šią savaitę vedė paskutinį „Spaudos klubą“, kuris vidaus ir užsienio politikos bei kitomis visuomenės gyvenimo temomis diskutavo, be keleto mėnesių, dešimtį metų.

A.Siaurusevičius yra apdovanotas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino Riterio kryžiumi, taip pat Estijos, Gruzijos ir Ukrainos ordinais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų