REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Los Andželo „Clippers“ aukštaūgis Eltonas Brandas pirmąkart šį sezoną padėjo savo komandai, to paties miesto „Lakers“ klubo ispanas Pau Gasolis, praleidęs 9 rungtynes iš eilės, taip pat svariai prisidėjo prie Kalifornijos ekipos pergalės, skambiomis frazėmis pasižymintis Vašingtono „Wizards“ gynėjas Gilbertas Arenas pralaimėtose rungtynėse buvo produktyvus, o Dalaso „Mavericks“ žvaigždė Dirkas Nowitzki padėjo savo komandai iškovoti pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgai lauktas E.Brando sugrįžimas buvo paženklintas 102:84 pergale prieš Sietlo „Supersonics“ komandą, o aukštaūgis per 26 minutes pelnė 19 taškų bei atkovojo 5 kamuolius.

REKLAMA

„Galimybė išbėgti į aikštelę ir padėti komandai laimėti rungtynes... Tai buvo nuostabu“, - po rungtynių teigė E.Brandas.

P.Gasolis pergalingame susitikime prieš Portlendo „Trail Blazers“ komandą įvairiapusišką žaidimą. Krepšininkas pelnė 10 taškų, atkovojo 6 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus (daugiausiai komandoje).

„Tiesiog norėjome pažiūrėti, kaip jausiuosi aikštėje. Neturiu jokių nusiskundimą, jaučiuosi pasveikęs. Pagrindinis tikslas buvo padėti komandai laimėti rungtynes“, - po susitikimo kalbėjo P.Gasolis.

REKLAMA
REKLAMA

G.Arenas po labai ilgos pertraukos vėl sugrįžo į aikštelę. „Wizards“ vienu tašku pralaimėjo Milvokio „Bucks“ ekipai, o krepšininkas surinko 17 taškų per 20 minučių.

„Esu patenkintas, kad jis pagaliau sugrįžo, bet svarbiausia, kad mes laimėtume kuo daugiau rungtynių ir užsitikrintume vietą atkrintamosiose varžybose bei įsivažiuotume kartu su Gilbertu“, - teigė puolėjas Caronas Butleris.

Daugelis žmonių nesitikėjo aikštėje išvysti 4 rungtynes iš eilės dėl kulkšnies traumos praleidusio „Mavericks“ lyderio D.Nowitzki, tačiau vokietis prieš rungtynes šaldė skaudančią vietą ir ruošėsi padėti savo komandai. Svarbioje pergalėje prieš Ouklendo „Warriors“ Dirkas pelnė 18 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

„Nelabai sėkmingai judėjau aikštėje, tačiau galėjau tiesiog pagauti kamuolį ir mesti jį į krepšį arba žaisti nugara baudos aikštelėje. Prieš rungtynes dar nežinojau ar turėčiau žaisti, ar ne“, - po rungtynių sakė D.Nowitzki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų