REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelerius metus atidėlioję, verslininkai šiemet vėl prisiminė planus plukdyti keleivius iš Kauno į Nidą, tačiau perspėja, kad bilietų kainos bus įkandamos ne visiems, ketvirtadienį informuoja dienraštis „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais 4 keleivinius laivus turinčios bendrovės „Nemuno linija“ vadovai prognozavo, kad bilietas į vieną pusę turėtų kamuoti apie 150 litų. Tiesa, kaina gali būti ir didesnė, nes šių metų pradžioje dar kartą pabrango dyzelinas.

REKLAMA

Atnaujinti reguliarius maršrutus iš Kauno į Nidą verslininkai žadėjo ir prieš keletą metų, tačiau šie planai buvo vis atidėliojami.

Laivų savininkai įsitikinę, kad šiemet jie savo pažadus sugebės įvykdyti. Šiuo metu kuriama bilietų rezervavimo sistema, rengiamas tvarkaraštis. Planuojama, kad žmonės iš Kauno į Nidą ir atgal galėtų būti plukdomi ne tiktai savaitgaliais, bet ir kai kuriomis darbo dienomis.

Verslininkai pernai atnaujino du iš keturių laivų. „Raketos“ tipo greitaeigiu laivu „Aistė“ gali plaukti apie 60 keleivių, o „Polesės“ tipo laivu „Kristė“ - iki 45.

Suremontuoti laivai Nemune pradėjo plaukioti praėjusios vasaros pabaigoje. Verslininkai juos nuomodavo.

Sovietmečiu į Nidą kas dieną plaukdavo net penki laivai „Raketa“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų