REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlantos „Hawks“ klubo gynėjas Joe Johnsonas ir Naujojo Orleano „Hornets“ ekipos narys Chrisas Paulas pripažinti geriausiais Šiaurės Amerikos nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono kovo mėnesio žaidėjais atitinkamai Rytų bei Vakarų konferencijose.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiu Rytuose pripažintas 26-erių metų 201 cm ūgio Joe Johnsonas kovą vidutiniškai pelnė po 24,9 taško ir atliko po 7 rezultatyvius perdavimus per vidutiniškai 42,2 aikštelėje praleistas minutes, o „Hawks“ krepšininkai laimėjo devynis susitikimus iš šešiolikos.

REKLAMA

J. Johnsonas net 12-oje rungtynių pelnė po 20 ir daugiau taškų ir tris sykius į varžovų krepšį įmetė 30 ir daugiau taškų.

24-erių metų 183 cm ūgio Chrisas Paulas praėjusį mėnesį pelnė vidutiniškai po 24 taškus, atliko po 13,3 rezultatyvaus perdavimo ir perėmė po 2,67 kamuolio, o jo „Hornets“ klubas laimėjo 11-a susitikimų iš penkiolikos.

Įžaidėjas praėjusį mėnesį net 12-oje rungtynių atliko 10 ir daugiau rezultatyvių perdavimų ir per penkiolika kovo mačų jų atliko net 199-is.

REKLAMA
REKLAMA

Per paskutiniuosius 10 sezonų NBA tik dviem krepšininkams per mėnesį pavyko atlikti 200 ir daugiau rezultatyvių perdavimų - tai Stevui Nashui (tris kartus) bei Deronui Williamsui.

Chrisas Paulas yra daugiausiai lygoje per vienas rungtynes rezultatyvių perdavimų atliekantis (11,4) bei daugiausiai kamuolių perimantis (2,7) žaidėjas.

Į NBA reguliariojo sezono kovo mėnesio laureatus Rytų bei Vakarų konferencijose pretendavo Kevinas Garnettas (Bostono „Celtics“), Jasonas Richardsonas (Šarlotės „Bobcats“), LeBronas Jamesas (Klivlendo „Cavaliers“), Chauncey Billupsas (Detroito „Pistons“), Tracy's McGrady's (Hiustono „Rockets“), Andre Iguodala (Filadelfijos „76ers“), Amaras Stoudemiras (Fynikso „Suns“) ir Deronas Williamsas (Jutos „Jazz“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų